דרוש מידע שימוש באבקת סימילאק

• הוסף לסימניות
בס"ד
שלום
כתוב על הסימילאק שאפשר להשתמש בו עד 3 שבועות מהפתיחה.
האם זה נכון או שזו סתם שיטת שיווק?
מישהו מכם השתמש אחרי הזמן הזה? ואם כן, כמה זמן אחרי?

• הוסף לסימניות
זה מקובל ומוכר, ככה גם עושים במעונות
אני מאחסנת את הקופסא במקפיא ואז זה נשמר מצוין גם לאורך זמן

• הוסף לסימניות
גם אני מקפיאה את המיכל הגדול, ומוציאה לקופסא קטנה מה שצריכה.
אגב גם מטרנה זה חודש אחרי הפתיחה, ודוקא נשמע לי סביר ולא שיווקי במיוחד - זה מוצר רגיש.
אולי הקופסאות הגדולות במיוחד בשלב 1 זה קצת שיווקי..

• הוסף לסימניות
תחשבו טוב אם שווה לכם לקחת סיכון על אוכל של תינוקות
או שהכסף שלכם שווה יותר.

• הוסף לסימניות
דווקא אני שמעתי שזה ממש לא סתם שיווקי, זה מרכיבים עדינים.
מכירה אחת שהשתמשה אחרי התאריך וזה לא עשה טוב לילד שלה....

• הוסף לסימניות
תשמעו טוב לגבי תחליפי חלב אם כמו מטרנה וסימילאק חיבים מניסיון לשמור על הוראות יצרן , מי רוצה שהילד שלה יחלה בגלל זה? אני ראיתי שזה מתקלקל ונהיה מזה ריח רע וגם אם לא אם פותחים קופסא היא נגמרת מהר . איפה ולמי זה מחזיק מעמד כזה הרבה. תנוקות צורכים לא פעם ביום לפחות עד גיל שנה ומעל גיל שנה לא נותנים חא מטרנה ולא סימילאק אלא חלב חם חבל על הכסף והכל הילד כבר גדול וחובה לתת לו לאכול אוכל כמו שאת אוכלת תתני גם לו!

• הוסף לסימניות
בס"ד
שלום
כתוב על הסימילאק שאפשר להשתמש בו עד 3 שבועות מהפתיחה.
האם זה נכון או שזו סתם שיטת שיווק?
מישהו מכם השתמש אחרי הזמן הזה? ואם כן, כמה זמן אחרי?
אני שאלתי את הרופא ילדים שלנו.
הוא אמר שצריך להתייחס אך ורק לתאריך תפוגה. כנ"ל בתרופות.

• הוסף לסימניות
אשמח ליעוץ.
יש לי קופסת סימילאק. שלב 2. ענקית. מלאה... פחות 2 מנות אולי.
מריחה מעולה.
נראית מעולה. בלי גושים.
נשמרה בארון.
פתחתי לפני חודש וחצי.
הכל לפח???
אני לא יכולה להשתמש???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה