כללי שימוש בגמייל??

• הוסף לסימניות
http:/
קבלתי הודעה מגוגל עלשינוי מדניות הפרטיות.
נכנסתי לכאן:
/www.google.com/policies
כתוב שם שיש להם רשות .לעשות כל שימוש שירצו כולל רמיקס עעבוד תרגום ו פצה בכל חומר שמועלה לשירותי גוגל!!!!
נראה שאסור לשלוח כל מידע אישי או מסחרי בגמייל.
מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
שמעתי בלאגן על שינוי המדיניות מענין מה זה באמת טומן בחובו?

• הוסף לסימניות
זה התחיל עוד מימי ה'פייסבוק' הידוע לשמצה.

כל מי שפותח חשבון בפייסבוק, מסמן בתחילתו 'וי' על 'אני מסכים' - כל הבלה בלה.
בכך הוא חותם שכל אלמנט - תמונה, סטטוס, בדיחה, שיר, רעיון, או כל יצירה ממשית או קלישאית, שהוא מעלה ומציג לחבריו - מזכה בזאת את חברת פייסבוק בזכות בלעדית להשתמש בו ככל העולה על רוחה.

זה המצב העגום כיום (לשמחתי אני ממילא מוגן בשל היותי מנוי על 'נתיב').

אה, ויש גם עצם כשעורה למעלה: גם הוא מותר לעשות שימוש בפריטיו (ולא רק פייסבוק)...

אז זהו, לא רק פייסבוק, גם גוגל.

• הוסף לסימניות
זה רציני?
מי ישתמש מהיום בג'ימייל עם כאילו תנאים?

אני לא קיבלתי שום הודעה כזו

• הוסף לסימניות
לא להתרגש. הם רק מכסים את עצמם לצורך מקרים קיצוניים.
אל דאגה, הם יודעים טוב מאוד מה שימוש לא נאות בתכני פרטיים של הגולשים עלול לעשות לפופולאריות שלהם.

• הוסף לסימניות
הכי טוב זה לשלוח בקובץ מוגן (RAR עם סיסמא רצינית של 32 תוים מינימום) ולצרף את הסיסמה בגוף ההודעה.
הסבר:
הרי אין מישהו בגוגל שילך לעבור הודעה הודעה. הדבר היחיד שהם יכולים לעשות זה שהרובוטים שלהם יסרקו את ההודעות ויחפשו קבצים מצורפים. ברגע שהקובץ נעול, לא יהיה להם מה לעשות איתו, ואני מניח שהם לא יעסיקו את כל המחשבים שלהם רק כדי לפרוץ את הקובץ... הרובוטים לא יזהו שיש סיסמה בהודעה עצמה.

• הוסף לסימניות
זה נראה לי קצצת מורכב להתחיל להצפין כל קובץ ששולחים...
הכי מוגן לצרוב בדיסק :~)

• הוסף לסימניות
הבעיה רק בגימייל? או בכל צורה שאני שולחת? אם שולחים באאוטלוק יש גם את הבעיה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;711602:
הבעיה רק בגימייל? או בכל צורה שאני שולחת? אם שולחים באאוטלוק יש גם את הבעיה?

אאוטלוק זה תוכנה.
השאלה איך נשלח המייל, מה הכתובת, השרת.
גמייל?
הוטמייל?
חברה פרטית?
רימון?
וכו'

• הוסף לסימניות
הבעיה יכלה להיות קיימת על כל מייל, הרי החומר שאני מעביר מהאאוטלוק, עובר דרך הספק, במקרה זה 012, הם גם יכולים יום אחד להשתמש בחומר שלי, מי ערב לי שלא עושים את זה,
רק שבחברה מסודרת פחות סיכוי שזה יקרה, מאשר בגימייל שזה חינמי, והם לא חייבים לאף אחד כלום

• הוסף לסימניות
מתוך האימייל שגוגל שולחים עכשיו על שינוי המדיניות:

ההגנה על פרטיותך לא השתנתה
המטרה שלנו היא לספק לך כמה שיותר שקיפות ובחירה, באמצעות מוצרים כגון 'מרכז השליטה של Google' ו'מנהל העדפות המודעות' יחד עם כלים אחרים. עקרונות המדיניות שלנו לא משתנים. כמו כן, לעולם לא נמכור את פרטיך האישיים או נשתף אותם ללא אישורך (למעט בנסיבות נדירות כגון בקשות משפטיות תקפות).

• הוסף לסימניות
נראה לי שזה נקרא: "לעשות מחיידק היפופוטם"---

• הוסף לסימניות
הדבר היחיד שהשתנה, זה שהם מודים שהם אוגרים מידע מכל השירותים שלהם במרוכז.
ולכן תקבל ביוטיוב ובמייל פרסומות שמתאימות לחיפושים שעשית ביום אחר בגוגל.
זה יכול להפריע, למי שלא רוצה שיקשרו בין מה שהוא מחפש בגוגל, לבין האימייל העסקי שלו. וכדו'.

אף אחד לא רוצה לשבת בפגישה עם מישהו, ולהריץ חיפוש תמים בגוגל ולקבל תוצאות שמתאימות לתוכן המיילים שלו.
תארו לכו לכם מישהו שמתכתב הרבה עם עורכי דינים ועם הוצאה לפועל במייל.
כל החיפושים שלו, יובילו לתוצאות שקשורות יותר להלוואות ופשיטות רגל.
זה יכול להיות לא נעים לאיש עסקים שמשדר עסקים כרגיל....

מצד אחד הם רוצים כאילו את טובתו של המשתמש, ומצד שני מדובר בעיקר בפילוח מדויק יותר של קהל היעד של הפרסומות שלהם, לטובת המפרסמים שבעצם מממנים את כל שירותי גוגל החינמיים.

• הוסף לסימניות
אבל זה היה כך תמיד ביוטיוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;711518:
לא להתרגש. הם רק מכסים את עצמם לצורך מקרים קיצוניים.
אל דאגה, הם יודעים טוב מאוד מה שימוש לא נאות בתכני פרטיים של הגולשים עלול לעשות לפופולאריות שלהם.
הם לא צריכים להודיע על כך במקרים קיצוניים..

מוקדם יותר היום הודיעה גוגל על שינוי במדיניות הפרטיות שלה שתכנס לתוקפה החל מה-1.3. במסגרת השינוי תאחד גוגל את כ 70 מסמכי פרטיות, השייכים לכלל המוצרים הנלווים של החברה, למסמך אחד מקיף. המדיניות החדשה היא תוצאה של שינוי כללי יותר במדיניות של גוגל במסגרתה החברה מעתה תאסוף מידע על המשתמשים בכל שירותיה ותשתמש בנתונים על מנת להתאים את חוויית הגלישה לכל משתמש. לדוגמה, גולש אשר השתמש במנוע החיפוש על מנת לחפש מידע על קבוצת כדורסל מסוימת, יראה המלצות על תכנים הקשורים לשאלה גם כשיכנס ליוטיוב ולאתרים אחרים של גוגל. גוגל תשתמש במידע כדי להתאים לכל גולש את תוצאות מנוע החיפוש, המודעות הממומנות ואת יתר המוצרים של גוגל. כמו כן גוגל תחל לאסוף מידע גם מטלפונים בעלי מערכת הפעלה של אנדרואיד ולשייך את המידע לחשבונות גוגל של אותו מנוי. השינוי הנוכחי מהווה קידום לעולם הפרסום באינטרנט. המודעות הפרסומיות והבאנרים יהיו מעתה מותאמים יותר לגולשים ולתחומי העניין שלהם. כך שהעלייה ברלוונטיות של המודעות תפחית, ככל הנראה, את תופעת עיוורון הבאנרים ותגביר את ההתעניינות במדיה האינטרנטית כאמצעי פרסום לגיטימי.

• הוסף לסימניות
לא רק במייל. והנה עוד סיבה למה להחזיק טלפון כשר:
וירוס חדש במכשירי אנדרואיד: כ-5 מיליון מכשירים כבר נדבקו

חברת אבטחת המידע Symantec חושפת - כחמישה מיליון בעלי מכשירי אנדרואיד נפלו קורבן לווירוס חדש שמופץ דרך אפליקציות באנדרואיד מארקט. התוכנה הזדונית מאפשרת למתכנת ששולט בה לפלוש כמעט לכל המידע האישי של המשתמש וגם להקפיץ לו פרסומות בלתי רצויות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה