כללי שימוש בגרפיקה שנעשתה עבורי- מה מקובל?

• הוסף לסימניות
אם יורידו לך את הקרדיט בלי שינוי, יפריע לך?
למה כשמישהו החליט לעשות שינוי קטן או גדול, המודעה כבר לא שלך? הרי הבסיס הוא של הגרפיקאי המקורי, ולא נראה לי הוגן לקחת את הקרדיט.
וודאי שלא להשאיר קרדיט למודעה עם שינויים, לא לזה כוונתי.

אם אין שינוי ודאי שלא.
אבל היו פה מקרים ששינו מודעה וזה הזיק לגרפיקאית..
כמו שציינו לעיל.

• הוסף לסימניות
אם יורידו לך את הקרדיט בלי שינוי, יפריע לך?
למה כשמישהו החליט לעשות שינוי קטן או גדול, המודעה כבר לא שלך? הרי הבסיס הוא של הגרפיקאי המקורי, ולא נראה לי הוגן לקחת את הקרדיט.
וודאי שלא להשאיר קרדיט למודעה עם שינויים, לא לזה כוונתי.
יכול להיות אפילו שינוי הכי קטן שיזיק לגרפיקאית / לעיצוב
יש מצב שקבצים נסגרים ב"אובר פרינט", ברגע שהקובץ נפתח במחשב אחר דברים נאלמים, זה גם יכול להיות דברים קטנים אבל משמעותיים, כג' לוגו,

סיפור שקרה לי אישית, עיצבתי מודעה למישהי הייתה תמונה גדולה באמצע ומלמטה הייתה הצללה שהוסיפה עומק, באחד העיתונים אני רואה את הצל במרחק של שתי סנטימטר מהמקום המקורי - תוצאה זוועה! ונס שביקשתי מאותה לקוחה להסיר את הקרדיט במקרה של שינוי.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה