שימוש בטאבלט

• הוסף לסימניות
רכשנו טאבלט חדש,
ואני לא יודעת איך להפעיל אותו...

איך אפשר לחסום לגמרי את הטאבלט לגלישה, ע"י סיסמא - אולי בתוכנת K9?
לא מעונינים בסינון, אלא חסימה.

מאיפה אני יכולה להוריד אופיס לטאבלט?

מאיפה אפשר להוריד עוד אפליקציות שימושיות כמו תורת אמת וכדו' לטאבלט.

האם אפשר להוריד את הפרטים הנ"ל למחשב ומשם להעביר לטאבלט, או שחייבים (או עדיף) להוריד ישירות לטאבלט.
תודה:)

• הוסף לסימניות
וואו, נראה לי יקח לי איזה שבוע ללמוד את כל החוברת ולראות מה הכי מתאים...
חשבתי שיש אופציה קלה של חסימה וזהו. אנחנו לא רוצים גלישה בכלל בטאבלט.

תודה רבה !!

• הוסף לסימניות
1. לחסימה, הכי מומלץ לתת לגמ"ח או לטכנאי, שיוציא את הצ'יפ של הwifi. זה פיתרון לניתוק אינטרנט ללא דרך חזור. הכי אידיאלי.
2. אין צורך להוריד אפליקציות מהטאבלט [מה שדורש חיבור לרשת], אפשר להוריד את רוב היישומים הקיימים בחנות מכאן - http://apps.evozi.com/apk-downloader/, ולהתקין אח"כ ידנית בטאבלט.
3. אין תמיכה בטאבלטים בתוכנת תורת אמת [אא"כ מדובר בווינדוס רגיל, אבל זה בטח אנדרואיד..], אבל ישנם בחנות יישומים חילופיים. כדוגמת "ובלכתך בדרך" "אורייתא", ועוד.

השימוש בטאבלט הוא פשוט, אין בו משהו מסובך.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תודה,
אני יודע שהכי אידיאלי זה להוציא את הצ'יפ של הwifi. אבל אני כן רוצה להשאיר לי אופציה אם אצטרך בעתיד.
האם יש משהו שחוסם לגמרי?
(או שרק כפי שמסבירים בחוברת הנ"ל?)

תודה על הקישור, מקווה להסתדר באתר הזה...

• הוסף לסימניות
ישנם עוד 2 אופציות לחסימה.
אופצייה אחת היא להתקין אפליקצייה בשם app lock, זו אפליקצייה שנועלת לפי רשימה מוגדרת מראש ע"י סיסמא. בה תוכלו להגדיר שהwifi ידרוש סיסמא בהדלקתו. לא לשכוח להתקין "הגנה מתקדמת" - נמצא בהגדרות האפליקצייה. זה מונע הסרה של היישום.
מיותר לציין שהחסימה הזו לא מאובטחת בכלל.

אופצייה נוספת למחוק את הדרייבר של הwifi מהמכשיר. דורש פריצת המכשיר, root בלע"ז.
במידה ותרצו בעתיד שימוש ברשת, תצטרכו לצרוב רום מחדש למכשיר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1480186:
ישנם עוד 2 אופציות לחסימה.
אופצייה אחת היא להתקין אפליקצייה בשם app lock, זו אפליקצייה שנועלת לפי רשימה מוגדרת מראש ע"י סיסמא. בה תוכלו להגדיר שהwifi ידרוש סיסמא בהדלקתו. לא לשכוח להתקין "הגנה מתקדמת" - נמצא בהגדרות האפליקצייה. זה מונע הסרה של היישום.
מיותר לציין שהחסימה הזו לא מאובטחת בכלל.

אופצייה נוספת למחוק את הדרייבר של הwifi מהמכשיר. דורש פריצת המכשיר, root בלע"ז.
במידה ותרצו בעתיד שימוש ברשת, תצטרכו לצרוב רום מחדש למכשיר.

מה הכוונה שהחסימה לא מאובטחת בכלל?

ועוד משהו, אשמח אם תוכלו להסביר לי קצת על האתר להורדת הישומים או לפחות לתת לי קישור להורדת אופיס ואת בלכתך בדרך או אוריתא. לא הבנתי איך האתר הזה ...

• הוסף לסימניות
הכי פשוט ונוח להוציא את ה-wifi באאוטנט. יש להם נציגים בכל רחבי הארץ. 0722613613

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1480230:
מה הכוונה שהחסימה לא מאובטחת בכלל?

ועוד משהו, אשמח אם תוכלו להסביר לי קצת על האתר להורדת הישומים או לפחות לתת לי קישור להורדת אופיס ואת בלכתך בדרך או אוריתא. לא הבנתי איך האתר הזה ...
החסימה לא מאובטחת בכלל, פירושו, שישנם דרכים להסיר אותה.

תקציר על האתר הנז"ל: את נכנסת לאתר google play במחשב, בחלון החיפוש את מחפשת אפליקצייה בשם "ובלכתך בדרך". נכנסת לדף האפליקצייה. את מעתיקה את הקישור בשורת הכתובות של אותו הדף, ומדביקה אותו במקום המיועד לה באתר ההוא שהבאתי. ולוחצת על האיקון הכחול. לאחר כמה שניות את תראי את האפליקצייה בצד ימין. ואז תלחצי על האייקון הירוק שיפתח. קיבלת את האפליקצייה "ובלכתך בדרך" עם סיומת apk, שזה בעצם הסיומת שנתמכת להתקנה במכשירי אנדרואיד. את הקובץ שירד את מעתיקה למכשיר [דרך מחשב, כמו אונקי בדיוק]. את נכנסת לסייר הקבצים שלך במכשיר, מחפשת את האפליקצייה, ומתקינה אותה.
וכן הלאה, חפשי את אורייתא וכו' באתר של google play, ותפעלי באותה הדרך.

בהצלחה.
נכתב ע"י שלום100;1480234:
הכי פשוט ונוח להוציא את ה-wifi באאוטנט. יש להם נציגים בכל רחבי הארץ. 0722613613

הבנאדם לא רוצה ניתוק פיזי.
עיין בתחילת האשכול.

• הוסף לסימניות
באותו ענין -
יש אפשרות להשאיר רק מייל (גימייל) בטאבלט?

• הוסף לסימניות
בהחלט.
למחוק את כל יישומי המכשיר ולהשאיר רק מייל.
דורש רוט למכשיר.

אבל בכל יישומי גוגל יש בעיות... וד"ל.
תוריד מהחנות יישום דוא"ל חילופי, ותמחק גם את הג'ימייל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1480290:
החסימה לא מאובטחת בכלל, פירושו, שישנם דרכים להסיר אותה.

תקציר על האתר הנז"ל: את נכנסת לאתר google play במחשב, בחלון החיפוש את מחפשת אפליקצייה בשם "ובלכתך בדרך". נכנסת לדף האפליקצייה. את מעתיקה את הקישור בשורת הכתובות של אותו הדף, ומדביקה אותו במקום המיועד לה באתר ההוא שהבאתי. ולוחצת על האיקון הכחול. לאחר כמה שניות את תראי את האפליקצייה בצד ימין. ואז תלחצי על האייקון הירוק שיפתח. קיבלת את האפליקצייה "ובלכתך בדרך" עם סיומת apk, שזה בעצם הסיומת שנתמכת להתקנה במכשירי אנדרואיד. את הקובץ שירד את מעתיקה למכשיר [דרך מחשב, כמו אונקי בדיוק]. את נכנסת לסייר הקבצים שלך במכשיר, מחפשת את האפליקצייה, ומתקינה אותה.
וכן הלאה, חפשי את אורייתא וכו' באתר של google play, ותפעלי באותה הדרך.

בהצלחה.

פעלתי לפי ההוראות, הורדתי ישומים והעתקתי את התיקיה לטאבלט, אבל שם זה רושם לי שהתקיה ריקה, המכשיר לא מזהה את הקבצים...

• הוסף לסימניות
אם רוצים שיהיה בטאבלט מייל בלבד. איך ניתן לעשות?

• הוסף לסימניות
איזה טאבלט מומלץ עד 800 ש"ח?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיס;1480092:
נכתב ע"י מיס;1481713:
יש כאן מדריך מפורט, לקרוא...
http://venishmartem.co.il/pdf/android.pdf
כמו שנאמר בהודעה 6; חסימה ע"י אפליקציות חסימה, הינה חסימה לא מאובטחת בעליל, שכל איפוס המכשיר [דבר נצרך מידי פעם] יביא למחיקת האפליקציות הללו, ואז אין זכר לחסימה. בנוסף, ישנם אפליקציות אחרות שיכולות להשבית וגם למחוק את אפליקציות החסימה הללו.. אז מה עשינו?
זו לא חסימה מקצועית בכלל, במחילה מכותב המדריך.

לחסימת מכשיר כמו בנאדם ישנם 2 אופציות:
1. [האידיאלית ביותר] להוציא פיזית את אנטנת הwifi. גמ"ח/טכנאי.
2. [גם אידיאלי, אבל פחות] למחוק את הדרייבר של הwifi. כמובן דורש root.
או המדריך של ונשמרתם..

לסינון המכשיר ישנה אופצייה אחת ויחידה: למחוק את כל היישומים הבעייתיים+מחיקת הדרייבר של התקנה חיצונית. כמובן דורש root.
או המדריך של ונשמרתם..

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
כלומר,
הוצאת האנטנה או לפחות מחיקת הדרייבר הם ניתוק מוחלט של אופצית הגלישה וההתחברות לרשת?
וזה מצב בלתי הפיך אם נרצה אפשרות של גלישה בעתיד?

ושוב שואלת:
למה העתקתי תיקיה עם ישומים למכשיר והמכשיר לא מציג אותם בכלל?

• הוסף לסימניות
יש לי טאבלט עם חסימה ובלי דפדפן, איזה איפלקציה אני צריך להוריד למכשיר כדי שאכל לפתוח את הסירטונים שאני מקבל במייל?
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה