נבנה לצורך משחק פלימוביל לאחים קטנים אחרי שבניתי מודל של הרכבת באורך2.4 מטר למשחק, ויצא יותר טוב ממה שתכננתי בהתחלה,וזה הובי שלי מאז שאני זוכר את עצמיוואוווווווווווווווו!
מסקרן אותי
נבנה לצורך כלשהו או הנאה וכשרון?
אם אתה יכול תעלה גם תמונות מהרכבתנבנה לצורך משחק פלימוביל לאחים קטנים אחרי שבניתי מודל של הרכבת באורך2.4 מטר למשחק, ויצא יותר טוב ממה שתכננתי בהתחלה,וזה הובי שלי מאז שאני זוכר את עצמי
אם אתה יכול תעלה גם תמונות מהרכבת
איזה כיף להם!!נבנה לצורך משחק פלימוביל לאחים קטנים אחרי שבניתי מודל של הרכבת באורך2.4 מטר למשחק, ויצא יותר טוב ממה שתכננתי בהתחלה,וזה הובי שלי מאז שאני זוכר את עצמי
אם זה באמת מעניין אותך אז אולי כדאי שתדע שיש בארץ לפעמים תערוכה של חובבי לגו ברמה לפחות כזו דבר מאוד יפה גם למי שלא מכיר את התחום.נבנה לצורך משחק פלימוביל לאחים קטנים אחרי שבניתי מודל של הרכבת באורך2.4 מטר למשחק, ויצא יותר טוב ממה שתכננתי בהתחלה,וזה הובי שלי מאז שאני זוכר את עצמי
או
יש אופציה לראות בעיינים?
תפתח סוכת הפלא
מענין אותך באמת לבוא לצלם ולהפיק ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //