כללי שימוש במודעות ללקוח נוסף,מה הדין?

• פותח הנושא st28
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
עיצבתי סידרת מודעות ,(נקודה הוליסטית)
השבוע הלקוחה אמרה לי שיש מישהו נוסף שיש לו מכון טיפול זהה לשלה
והוא מעוניין לפרסם את עצמו במודעות שלה,
(כמובן שישנה לוגו וכו,)
אני מניחה שהיא חשבה שהיא תיגזור על זה קופון...
הבהרתי לה שאין לה שום רשות לסחור במודעות האלה,
וגם שנראה לי לא נכון שיווקית בשבילה שעוד אחד ישתמש בזה...
(מה שלא בטוח,כי זה 2 ערים נפרדות)

בכ"א,מה קורה בכזה מקרה,אם מישהו נוסף רוצה את המודעות האלה,
מה המחיר,
למי מגיע תשלום?
וכמה?

• הוסף לסימניות
לי היה מקרה שעשיתי ללקוח פליירים
הלקוח התלהב מאד ורצה שאני אעשה את אותו העיצוב לחבר שלו שמוכר אותו מוצר בעיר אחרת.
החבר שילם חצי מסכום העיצוב (כי הייתי צריכה לשנות פרטים וכד')
וגם הרווחתי על ההדפסה סכום נוסף
(את יכולה להרוויח את זה אולי מהעמלה שהעיתון נותן)

לכן דעתי היא
שאם מדובר ב2 ערים נפרדות
ואת דורשת על זה סכום שמשתלם לך
אז למה לא?
אם היא לא מוכנה לשלם אז אין על מה לדבר.

• הוסף לסימניות
אם לקוח יראה את 2 הפרסומים - הפסדתם אותו.
st' את צריכה להיות נאמנה ללקוחה שלך.
אם היא רוצה להזיק לעצמה, שתעשה את זה.
ההצעה שלי, שתשאירי את הטקסטים ותעשי עיצוב שונה ובכך חסכת זמן והרווחת כסף.

• הוסף לסימניות
למה לא? שתי הלקוחות משתמשות באותה שיטה אז זה כמו מודעה אחת לשני סניפים, לא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה