שימוש במחשב נייד כראוטר

• הוסף לסימניות
שאלת תם... אבל לא הביישן למד... האם אפשר להשתמש במחשב כראוטר המספק אינטרנט? (אני לא מתכוון ל WI-FI אלא לחיבור חוטי).
ואני אסביר, אני מעוניין לחבר מכשיר באמצעות כבל למחשב שמחובר לרשת הסלולרית באמצעות (WI-FI)

• הוסף לסימניות
שאלת תם... אבל לא הביישן למד... האם אפשר להשתמש במחשב כראוטר המספק אינטרנט? (אני לא מתכוון ל WI-FI אלא לחיבור חוטי).
ואני אסביר, אני מעוניין לחבר מכשיר באמצעות כבל למחשב שמחובר לרשת הסלולרית באמצעות (WI-FI)
יש כזה דבר 'צור גשר בין החיבורים' במתאמי הרשת,
כמה זה עובד טוב? שאלה טובה.
שנים לא השתמשתי בזה.

• הוסף לסימניות
לא כל כך הבנתי איך אני אמור לעשות את זה,... יש לי נתב נייד עם סים, איפה אני אמור להגדיר את ההגדרה הזו?
אתה לא במקום הנכון.
חבר את המחשב כרגיל לאן שאתה מחבר אותו.
חבר את הכבל למחשב.
כנס למתאמי רשת, סמן את ההתקן שאתה מחובר אליו, ואת יציאת הכבל מהמחשב, קליק ימני, 'צור קשר בין החיבורים'.

• הוסף לסימניות
אתה לא במקום הנכון.
חבר את המחשב כרגיל לאן שאתה מחבר אותו.
חבר את הכבל למחשב.
כנס למתאמי רשת, סמן את ההתקן שאתה מחובר אליו, ואת יציאת הכבל מהמחשב, קליק ימני, 'צור קשר בין החיבורים'.
אוקיי, וזה אפילו כאשר המחשב מחובר באמצעות WI-FI?

• הוסף לסימניות
אוקיי, וזה אפילו כאשר המחשב מחובר באמצעות WI-FI?
בוודאי.
מה שיקרה הוא, שהמחשב יצור לך 'התקן' נוסף, בשם 'גשר רשת'.
בקליק ימני עליו, ניתן לבחור מי מההתקנים הוא הנותן לכל השאר. שם כמובן תבחר את התקן הווי פי שלך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה