כללי שימוש בפונט בולד בוורד

• הוסף לסימניות
כידוע יש אופציה של בולד מלאכותי לוורד
אבל אני רוצה דווקא להשתמש בבולד שרכשתי בנוסף לפונט בסיס, איך אני עושה זאת בוורד?
תטדה לכולם

• הוסף לסימניות
הבולד המלאכותי פועל רק כשאין משקל בולד אמיתי
אם יש משקל בולד אמיתי, וורד ישתמש בו ולא יעשה בולד מלאכותי

• הוסף לסימניות
אני מבין
קצת מוזר לי כיון שהבולד קצת מטושטש בקצוות, זה נראה מלאכותי... יש דרך לוודא שאכן הוא משתמש בבולד האמיתי?

• הוסף לסימניות
שימו לב שזה נכון רק ל"בולד" ואולי לעוד חלק מהמשקלים, אבל יש משקלים שאינם מוטמעים באופציות של וורד, ואז הם יופיעו כפונט נפרד, מצורפת דוגמה

קבצים מצורפים

• bold.jpg
    bold.jpg
    KB 53.9 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
הבולד אינו מופיע כמשקל נפרד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י s0526664333;n5039956:
אני מבין
קצת מוזר לי כיון שהבולד קצת מטושטש בקצוות, זה נראה מלאכותי... יש דרך לוודא שאכן הוא משתמש בבולד האמיתי?

באיזה פונט מדובר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י s0526664333;n5040001:
הבולד אינו מופיע כמשקל נפרד

נכון זה מה שכתבתי, משקלים אחרים הם בנפרד

• הוסף לסימניות
ארץ הצבי

• הוסף לסימניות
זה מטושטש גם בוורד או רק ב PDF?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;n5040101:
זה מטושטש גם בוורד או רק ב PDF?

לא כתבתי מדוייק
הבעיה היא לא הטישטוש, אלא התנגשויות, לדוג' קובוץ - הנקודות נוגעות זו בזו. שווא נע גדול מידי, קשה לי להאמין שזה אמור להיות כך.. זה פונט רציני מאוד

• הוסף לסימניות
תדפיס ותבדוק אם הבעיה קיימת. הגיוני שזה רק תצוגה בלבד

• הוסף לסימניות
קיים גם אחרי הדפסה

• הוסף לסימניות
יכול להיות שזו הגדרה מסויימת של וורד
אבל קשה לדעת בלי לראות, צילום מסך יעזור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה