- הוסף לסימניות
האם מישהו יכול להסביר לי בפירוט איך משתמשים בסונגבוקס באורגן pa4x
תודה רבה רבה!
תודה רבה רבה!
דבר ראשון תודה רבהיש לי PA 600 אבל נראה לי שזה אותו סגנון. זה דבר קצת מורכב להסביר את זה בכתיבה כך שאם יש משהוא ספציפי תכתוב ואשתדל לעזור. בגדול למערכת הזאת יש אפשרות לעזור הרבה במעבר בין שירים בפרט אצלינו בחתונות שיש ריקודים והרבה שירים ברצף. אתה רושם את כל רשימת השירים שלך בפנים ואז קודם כל לא יהיה מצב שפתאום אתה לא יודע כבר מה לשיר.... דבר שני אתה יכול לסדר לפי ז'אנרים סעודה. שקט. קצבי. וכו' וכו' כל שיר עם הפתיח. הטמפו והSTS שלו וישנה גם אפשרות להכניס אקורדים של השירים (אבל רק באנגלית...) ואז זה רץ לך על המסך (אני מקווה מאד שהPA 4 יכול לקרוא PDF ואז אתה יכול גם להכניס תווים למסך מה שאני יודע שהטיירוס לא יכול ואז יש כבר רעיון לPA 5 הבא...)
PA4 לא קורא PDF ככל הידוע לי. רק קובצי TXT ורק באנגליתיש לי PA 600 אבל נראה לי שזה אותו סגנון. זה דבר קצת מורכב להסביר את זה בכתיבה כך שאם יש משהוא ספציפי תכתוב ואשתדל לעזור. בגדול למערכת הזאת יש אפשרות לעזור הרבה במעבר בין שירים בפרט אצלינו בחתונות שיש ריקודים והרבה שירים ברצף. אתה רושם את כל רשימת השירים שלך בפנים ואז קודם כל לא יהיה מצב שפתאום אתה לא יודע כבר מה לשיר.... דבר שני אתה יכול לסדר לפי ז'אנרים סעודה. שקט. קצבי. וכו' וכו' כל שיר עם הפתיח. הטמפו והSTS שלו וישנה גם אפשרות להכניס אקורדים של השירים (אבל רק באנגלית...) ואז זה רץ לך על המסך (אני מקווה מאד שהPA 4 יכול לקרוא PDF ואז אתה יכול גם להכניס תווים למסך מה שאני יודע שהטיירוס לא יכול ואז יש כבר רעיון לPA 5 הבא...)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים