שימוש ראשון בלוח גרפי

• הוסף לסימניות
--

קבצים מצורפים

• baby.jpg
    KB 58.3 · צפיות: 46
  • scrap001_a.jpg
    KB 696.5 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
איזה כיף זה היום הראשון עם העט הזה ביד....

• הוסף לסימניות
מקסים! התחלה מצוינת!
בציור הראשון הייתי מורידה מאורך הגוף, (הייתי גומרת אותו באזור האוזן)
בציור השני כדאי להאריך את הברכיים כלפי מעלה.
חוץ מזה - קו קליל ומתוק!
הצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaakovh;913054:
איזה כיף זה היום הראשון עם העט הזה ביד....

היום ההכי סיוטי בזכרוני,
אני זוכר שהיו לי כאלה ציפיות!
וכשהתגלה לי על בשרי כמה שזה קשה... אויש נו..

ולעניינו, בהחלט הצלחה יפה לניסיון ראשון, אני מודע לכמה שזה לא ברור מאליו..
המשיכי כך :)

• הוסף לסימניות
קודם...
חמוד מאד מאד מאד!!!
בראשון קצת נראה שהתינוק 'חטף חזרת' והבלוטות יצאו ומשהו בטיטול נראה כאלו הוא מכסה המולבש על החלק האחורי שלו.
מקווה שהצלחת להבין את ההסבר הצולע שלי.
בשני-נעל ימנית שלו נראית מוטה יותר מידי לצד,קצת לא הגיונית התנוחה הזאת.

ככה, פשוט מתוק.

• הוסף לסימניות
מקסים!!!
רק עכשיו ראיתי..
את הראשון אני מכירה מאיזשהו מקום... :)
וכבר אמרתי לך שהוא מיוחד,
גם השני מתוק מתוק!
יש לך סגנון מאוד מיוחד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה