רגישות מיידית מתווכת IGE לחלבבס"ד
למי יש מידע לגבי אלרגיה לחלב שכתוב בדף הסיכום ביקור רופא כך: רגישות מיידית מתווכת IGE לחלב
עם מרשם לאפיפן בקביעות, ללא תיעוד של מקרה חמור, ולא כתוב מסכנת חיים
האם על כזה דבר מקבלים גמלה או שזה מיד נפסל?
וכן האם יש סיבה להגיש את זה??
תודה
מה הכוונה לתאר?בודאי אפשר להגיש כיש מרשם לאפיפן
אפ' שלא כתוב שזה מסכן חיים הם מאשרים
כמובן שצריך לתאר את המצב הקשה עם זה..
בס"ד
למי יש מידע לגבי אלרגיה לחלב שכתוב בדף הסיכום ביקור רופא כך: רגישות מיידית מתווכת IGE לחלב
עם מרשם לאפיפן בקביעות, ללא תיעוד של מקרה חמור, ולא כתוב מסכנת חיים
האם על כזה דבר מקבלים גמלה או שזה מיד נפסל?
וכן האם יש סיבה להגיש את זה??
תודה
לי אישרו לפני כמה שבועות לילד בן 1.5 שנה עד לגיל 3אני מחפשת מישהי שאישרו לה בקלות קצבה לאלרגיה עבור ילד בן שנתיים
ומסכימה לענות לי על כמה שאלות בפרטי
תודה
?אשמח לדעת האם אלרגיה לחלב מזכה בהנחה בחשמל ובמים,
ארנונה אני יודעת שמזכה.
עד כמה שידוע לי, לא.אשמח לדעת האם אלרגיה לחלב מזכה בהנחה בחשמל ובמים,
ארנונה אני יודעת שמזכה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים