שימו לב - ה Black Friday לפניכם!

• הוסף לסימניות
למי שלא יודע, מדובר בסופ"ש אחד שלרגל אידיהם ישנם מבצעים עצומים על... ובכן, על הכל.
מומלץ מאוד למי שעומד לפני רכישת לוח גרפי (ובעצם כל מוצר דיגיטאלי) להיות בקשר ביום שישי עם מישהו "מייבין" באתרי רכישה ברשת, כדי לנצל דילים ממש טובים.
יכול להיות חיסכון של מאות שקלים.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אכן!
שנה שעברה קניתי בבלאק פריידי במחירים הזויים
אני כבר לא זוכרת אם זה היה המצלמה או הלוח גרפי,
אבל בכל מקרה - הלוח הגרפי קניתי באמזון, לוח במבו גודל M - עלה כ-700 שח
בארץ, באריג'נט, באותו זמן עלה 1,450
לכל מי שישאל, אני ממש לא מייבין, מישהי אחרת קנה בשבילי

• הוסף לסימניות
התוכנות של מנגה סטודיו גם נקנו אז (ונמכרו אח״כ חזרה לנו )

תודה אבימי

• הוסף לסימניות
אם יש פה מישהו ש'מייבין' בענין אשמח שיפנה אלי!

• הוסף לסימניות
כעיקרון, לא צריך להיות מייבין עצום, בשביל להרשם (חינם) באמזון ולהזמין משם.
שתי נקודות:
א: בעיית המשלוח. בתוך ארה"ב המשלוח בד"כ חינמי. אם יש לכם מישהו שיביא את זה מהתם להכא, זה הפתרון האידאלי. דא עקא, שלא לכולם יש. לסנן באמאזון שיהיה קטגורית משלוח חינמית גם לארץ - צריך מייבינות מסויימת.
ב: בעיית ההצע. ישנם המווווווווון אתרי מכירות חוץ מאמאזון המוכר יותר. לפעמים דווקא בנידחים יש מבצעים משוגעים (אינטוס 4 M במאה ומשהו דולר. לנסיוני.).
לזה- צריך מייביניות אמיתית.
(באיביי זה משהו אחר לגמרי. צריך דווקא מבין גדול בזה היות ולא הכל נראה לעין שם.)

• הוסף לסימניות
לאיזה דגם הייתם ממליצים לעבור אחרי האינטוס 4?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י miri;1137103:
לאיזה דגם הייתם ממליצים לעבור אחרי האינטוס 4?

האינטוס 4 הוא הטוב ביותר לפני הסינטיק.

• הוסף לסימניות
אני חסומה לאמזון ואיביי
אשמח מאד אם למשהו יש קישורים למבצעים ללוח גרפי
ואני אשלח למשהו לא חסום שירכוש לי שם.

אשמח לשמוע המלצות על לוחות גרפיים במחיר נמוך
אך מספיק טוב לגרפיקה וציור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבש;1137109:
האינטוס 4 הוא הטוב ביותר לפני הסינטיק.

ממש לא... האינטוס 5.
ה-4 היה בעייתי מאד!

• הוסף לסימניות
זו שאלתי האם לעבור לסינטיק או להשאר באינטוס

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י miri;1137157:
זו שאלתי האם לעבור לסינטיק או להשאר באינטוס
כדאי לכל מי שרוצה לעבור לסינטיק לבדוק לפנ"כ את המוצר אצל חבר/ה שיש לו כזה
זה יקר ולא מתאים לכולם ...

• הוסף לסימניות
ניסיתי אותו והוא נהדר אבל שמעתי שיש לו הרבה תקלות וזה מה שמעכב בעדי אם לשלם אז לפחות להיות מרוצים באינטוס אני עובדת כבר 8 שנים חורשת עליו יום יום ולא היה לי אף תקלה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;1137146:
ממש לא... האינטוס 5.
ה-4 היה בעייתי מאד!

לפי מה שאני בררתי לפני שרכשתי, הבנתי שההבדל היחידי בין הדגמים זה רק הטאצ'.
(למרות שרציתי לרכוש את הדגם המתקדם ביותר לפני הסינטיק)
אני עם 4 ומרוצה מאוד. אין שום בעיות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י miri;1137171:
ניסיתי אותו והוא נהדר אבל שמעתי שיש לו הרבה תקלות וזה מה שמעכב בעדי אם לשלם אז לפחות להיות מרוצים באינטוס אני עובדת כבר 8 שנים חורשת עליו יום יום ולא היה לי אף תקלה
מעולם לא קרתה לי תקלה ....
בכל אופן לא מצד המכשיר ( אולי מטעויות שלי ..)

• הוסף לסימניות
איזה דגם יש לך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבימי;1137073:
למי שלא יודע, מדובר בסופ"ש אחד שלרגל אידיהם

זה לא ממש מדויק, זה חג אזרחי ולא 'חגא' או 'אידיהם' קניתי בעבר לפני 'החג' במונסי במרכז קניות של אנ"ש תרנגול הודו במילוי תירס ודלעת בהכשר שמקביל להכשרים הטובים ביותר בארץ...אם תשאלו זה היה מגעיל...
מקור השם Black Friday מכיוון שזה התאריך שבו מתחילות המכירות של סוף שנה והגרפים של הקניונים עוברים ממצב אדום = הפסדים למצב שחור = רווחים.
המכירות כזכור מתחילות ביום שישי האחרון של נובמבר שאז נחוג כזכור 'חג ההודיה'

ולעניין הדיון כאן שפך לדיון מקצועי על כלים של בעלי מקצוע שאין לי הבנה בהם רק המלצה אחת חשובה, אם אתן קונות דרך אתרים המתינו לחג האמתי בשם cyber monday זה ביום שני הקרוב אז המחירים באתרים יורדים פלאים כבר כתבי על זה כאן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י album;1137227:
שוב,
יש משהו ישכול לפרט לי איזה לוח ואיזה דגם ממומלץ??

אינטוס 5 מדיום, מעולה.
היה לי 2 או 3 דגמים לפני כן, הוא הכי טוב.
אבל בלי הטאצ'!
הסניתיק - חולמים עליו.... אבל מלחיץ להשקיע, כי אין לי איפה להתנסות עליו שבועיים בשביל לראות אם אכן שווה את ההשקעה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה