דו"ח שימו לב! מצלמת מהירות חדשה בכביש בגין לכיוון דרום.

• הוסף לסימניות
גם בכביש 375 שנים שהמצלמה לא עבדה לאחרונה המצלמה תוקנה וכבר יש דוחות על מהירות.
נהגים היזהרו בנסיעותיכם.

• הוסף לסימניות
גם בכביש 375 שנים שהמצלמה לא עבדה לאחרונה המצלמה תוקנה וכבר יש דוחות על מהירות.
נהגים היזהרו בנסיעותיכם.
אתה מתכוון המצלמה אחרי המחסום לכיוון צור הדסה?
בגדול לדעתי רוב האנשים לא יקבלו שם דו"ח מכיוון שמאיטים/מאיצים, לפני/אחרי המחסום
אם אתה מתכוון למצלמה אחרת, תעדכן בבקשה

• הוסף לסימניות
אתה מתכוון המצלמה אחרי המחסום לכיוון צור הדסה?
בדיוק
בגדול לדעתי רוב האנשים לא יקבלו שם דו"ח מכיוון שמאיטים/מאיצים, לפני/אחרי המחסום
זה די רחוק מהמחסום ומי שמכיר את הכביש נוהג שם במהירות בד"כ. שמעתי כבר על כמה שקיבלו דו"ח.
(במשך שנים המצלמה לא עבדה ולאחרונה החזירו אותה לשימוש. למדינה חסר כסף...)

• הוסף לסימניות
בדיוק

זה די רחוק מהמחסום ומי שמכיר את הכביש נוהג שם במהירות בד"כ. שמעתי כבר על כמה שקיבלו דו"ח.
(במשך שנים המצלמה לא עבדה ולאחרונה החזירו אותה לשימוש. למדינה חסר כסף...)
הרגעת אותי, שם אני תמיד נזהר, הוויז לדעתי גם מתריע שם

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ברצינות????!!!!!
הוויז עדיין לא מתריעה עליה
מקווה שאני לא חטפתי בטעות עליה
איך בעצם אני יכול לבדוק אם חטפתי או לא?
ניתן לבדוק באיזור אישי ממשלתי
אמור להופיע שם הדוח אם קיבלת

• הוסף לסימניות
ניתן לבדוק באיזור אישי ממשלתי
אמור להופיע שם הדוח אם קיבלת
יש קו טלפון מאוד נוח *9666
בינתיים אין לי שם דו"ח
אבל לפעמים לוקח זמן עד שזה מתעדכן במערכת..

• הוסף לסימניות
קיבלתם דו"ח על נסיעה בנת"צ? כך תוכלו לבטל אותו
שופטת בית המשפט לעניינים מקומיים בת"א קובעת: לא ניתן להרשיע בנסיעה אסורה בנתיב תחבורה ציבורית אם התמרור הרלוונטי לא תועד בצילום
בית המשפט לעניינים מקומיים בתל אביב פסל דוח תנועה שניתן בגין נסיעה שלא כדין בנתיב תחבורה ציבורית, לאחר שקבע כי בצילום שהפיק ציוד האכיפה לא תועד התמרור המורה כי מדובר בנתיב כזה.

בהכרעתה קובעת השופטת נגה בליקשטיין שחורי, כי בהתאם להוראות פקודת התעבורה, לא ניתן להסתפק בסימון על הכביש או בחצים צהובים – אלא יש להוכיח כי בצילום עצמו מופיע "התמרור הנוגע לעבירה", דוגמת תמרור 501 או 503.

המדינה ניסתה לטעון כי סימוני הדרך מספיקים, אולם השופטת דחתה את הטענה וציינה כי המחוקק דרש מפורשות הופעת תמרור בצילום לצורך קבילותו כראיה. עוד הודגש בפסק הדין כי אין להשלים את החסר בעדות או במסמכים נוספים – אם התמרור לא מצולם, הצילום אינו קביל, והדוח מבוטל.

• הוסף לסימניות
חטפתי דוח 1500 שח + 10 נקודות! (מהירות 114 קמ"ש) ממצלמת מהירות על כביש בגין מכיוון קבר רחל לירושלים נראה לי אחרי המנהרה הראשונה
יש למישהו מושג על עירעורים או ביטולי דו"ח

• הוסף לסימניות
היה פה פעם אשכול על הנושא
הרעיון היה לסחוב כמה שיותר זמן עד למשפט כך הנקודות יתבטלו אחרי שנה(או קודם - לא יודע אני לא ממש בקי), ובמשפט כבר לא יחזירו אותם
הביצוע הוא לשלוח ערעור במועד האחרון ולאחר שהוא נדחה (אם) לשלוח בקשה להישפט שוב במועד האחרון (אפשר לשלוח בדואר רשום וכך להרוויח עוד כמה ימים)
ואז אתם אמורים לקבל הודעה על תאריך למשפט (לפי הנטען - יש כאלה שלא מקבלים)
ואח"כ אפשר לנסות לדחות אותו וכו'

• הוסף לסימניות
הפרצה הזו תוקנה מזמן. אם יש הרשעה, הנקודות נרשמות ביום העבירה, ומקימות את אמצעי התיקון (אם היה צורך באותו מועד).
עדיין יש תועלת בלבקש להישפט, לפעמים הם לא שולחים זימון למשפט והדוח מתיישן. אבל בעבירות מצלמה שאין כל כך מה לדון הם נוהגים לא לתת לזה להתיישן.
כל אחד יעשה את שיקוליו

• הוסף לסימניות
חטפתי דוח 1500 שח + 10 נקודות! (מהירות 114 קמ"ש) ממצלמת מהירות על כביש בגין מכיוון קבר רחל לירושלים נראה לי אחרי המנהרה הראשונה
יש למישהו מושג על עירעורים או ביטולי דו"ח
עבירת קנס 1500 שח לא ניתן להמיר לאזהרה.
מה עשית בסוף?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה