דרוש מידע שימו לב! ריקול לכל מוצרי שטראוס-עלית שיוצרו במפעל בנוף הגליל

בקיצור
לא הפנמתם את המחאה מול המותגים היוקרתיים?;)
מעניין אותי לשמוע את דעתכם
אם נגיד נארגן כאן בפרוג מחאת צרכנים על יוקר המחיה ונחרים מוצר מסוים;
האם תהיה לדעתכם היענות רחבה והאם יהיה לזה השפעה על החברות במשק?

ואני פתאום נזכר, שרק לפני חודשיים חברת שטראוס-עלית יצאו בפרסום בעייתי מאד לדוריטוס...

וכמה רעש עשו בציבור שלנו, ניסו עצומה, ניסו להחרים, ניסו לשכנע את הבדץ להוריד את ההכשר..

מסתבר שאלוקים יודע הכי טוב איך להעניש....
ממש ככה ! מזעזע !
ניקח את זה בתור דוגמה לחינו הפרטיים
זה לא פשוט יש דין ויש דיין
מפחיד ! דין שמים ממש לעיני כולם
אמרו שהם כבר בהפסדים של חצי מיליארד,
וזו רק ההתחלה...

נערך לאחרונה ב:
כן.
לכן מנחים נשים בהריון/ מניקות לא לצרוך ביצים חיות.
אני מכירה את ההנחיה רק לנשים בהריון, כי סלמונלה עלולה לפגוע בהתפתחות העובר.

לגבי חלב אם - הרבה חיידקים עוברים בחלב אם, אבל בצורה מוחלשת, כשגם הנוגדנים שהאם מפתחת עוברים, כך שבד"כ התינוק לא נפגע ואדרבה, הוא נהנה מהנוגדנים.

אפשר מקור בבקשה?
אחות במעקב הריון אמרה לי גם לגבי הנקה. תמיד שמרתי מאד.
אדרבה, אשמח לשמוע אם יש מקור מוסמך שסותר את הדברים. מעדיפה לא לקחת סיכונים בכאלה דברים.

יש מה לעשות עם אריזות פתוחות?

ומה עם מוצרי שוקולד של חברות אחרות, למשל קליק, שמרלינגס וכו'?

שמוע שמעתי.
הרי לפני פסח שטראוס עוררו סערה עם פרסומים במוצר הדוריטוס. דברים הנוגעים לקדושת עם ישראל.
והם צפצפו עלינו. וזלזלו בשאט נפש בקודש ויקר לנו. כעת הסיפור מעט יקר עבורם.
לא יודעת חשבונות שמיים. אבל מה שנראה כך, מי אני שאכחיש זאת???

חצי טבלה בלונדית נגמרה כבר. דבר לא קרה.
יש מה לחשוש מלאכול את החצי הנותר?

דיווח :
מכה קשה לשטראוס: משרד הבריאות הקפיא את פעילות מפעל הממתקים ל-3 חודשים
לאחר ביקור פתע של צמרת משרד הבריאות.

יש דין ויש דיין והעולם לא הפקר!

׳כלכליסט׳: מכה קשה לשטראוס: משרד הבריאות הקפיא את פעילות מפעל הממתקים ל-3 חודשים.

היה באתר שטראוס עמוד כזה שכותבים הברקוד והתאריך תפוגה ומופיע האם הוא בעייתי
אני לא מצליח למצוא אותו
יש למישהו קישור?
או סתם רשימה כוללת של כל המוצרים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה