דרוש מידע שימו לב! ריקול לכל מוצרי שטראוס-עלית שיוצרו במפעל בנוף הגליל

יש שם מוצרים של עלית כמו הגלידות והמסטיקים וחלק מהשוקולדים- בלי שום הודעת ריקול
רק מה שמיוצר במפעל נוף הגליל הוסר. הגלידות מיוצרות בעכו, והמסטיקים חלקם ביבוא מחו"ל.

יעזור מאוד לכולם
1651231636571.png

הכוונה כנראה למה שמיוצר במפעל בנוף הגליל.

יש לי יוגורט של דנונה
מחברת שטראוס
למישהו יש מידע בעניין??

גם שוקו נכלל בריקול?? (של יטבתה)

בשביעי של פסח ובשבת היה לי ולעוד שתים מהמשפחה הרבה מהתסמינים של הסלמונלה, ולא נזכרתי בשום דבר שקשור לריקול... אז אני מנסה לחשוב על כל דבר...

בשביעי של פסח ובשבת היה לי ולעוד שתים מהמשפחה הרבה מהתסמינים של הסלמונלה, ולא נזכרתי בשום דבר שקשור לריקול... אז אני מנסה לחשוב על כל דבר...
אכלתם ביצים חיות? (מיונז/גלידה)

כן, אבל זה די מוזר לי לחשוב שכל שבוע אנחנו אוכלים מיונז וגלידה, ובדיוק בשבוע ששטראוס הכריזו על ריקול גם בגלידה שלי יש סלמונלה???

כן, אבל זה די מוזר לי לחשוב שכל שבוע אנחנו אוכלים מיונז וגלידה, ובדיוק בשבוע ששטראוס הכריזו על ריקול גם בגלידה שלי יש סלמונלה???
אחרי פסח או בפסח עצמו מעולם לא היו לכם תופעות לוואי?

כנ"ל אצלינו
רוב המשפחה היתה עם כאבי בטן חזקים מאד והקאות וכו'
ולא צרכנו מוצרי עלית
ואנחנו תמיד אוכלים מוצרים עם ביצים חיות

בלת''ק
ארטיק מגנום קשור גם?

ביום שישי הודיעה חברת שטראוס כי בדגימות על רבע לשבע שהיה במוצר הזה ועוד אחד שאני לא זוכר לא התגלתה סלמונלה ועדיין הריקול תקף, זה אומר שלא מצאו כלום, בכלום, אבל בגלל פחד שכן יתגלה משהו או מתביעות עתידיות של אנשים שיקפצו על העגלה לא מחזירים את המוצרים למדפים...

מעדנים גם נכללים בריקול או שזה מפעל אחר??

מעדנים גם נכללים בריקול או שזה מפעל אחר??
המעדנים והגבינות אינם כלולים (מלבד מילקי עם עדשים). מיוצרים במרחק של חצי שעה מהמפעל (באזה"ת בר-לב)
כנ"ל גם הסלטים (מיוצרים בכרמיאל)
כנ"ל גם החטיפים המלוחים (מיוצרים בשדרות)

אגב, מי שלא אוכל שרויה - לא אוכל מכל מוצרי החברה

חשוב לא לזרוק סתם, אלא לדווח קודם לעלית כדי לקבל את המוצר חזרה ואת הפיצוי.
רק הבעיה שעד חודש אב בערך לא יהיו מוצרים שלהם, וצריך לזכור היכן להניח את הזיכוי.
איך מדווחים להם כדי לקבל פיצוי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה