דרוש מידע שימו לב | ריקול למשקה תות בננה תחת המותג "תפוזינה"

• הוסף לסימניות
8e9acff1bdd528c15a00.jpg

המשקה שהצרכנים התבקשו לא לצרוך | צילום: באדיבות המצלם

חברת יפאורה-תבורי בע"מ קוראת להחזרת המוצר משקה קל תפוזינה בטעם תות בננה כמשנה זהירות.
חברת המשקאות מעדכנת כי בבדיקה שנערכה במסגרת מערכת בקרת האיכות העצמית שלה התגלו גופים זרים שנראים כעובש. המוצרים נשלחו למעבדה להמשך בירור. מתוך משנה זהירות יפאורה עצרה, בשלב זה, את המשך שיווק המוצר לפי הפרטים הבאים:
משקה קל בטעם תות בננה תחת המותג "תפוזינה",
תכולה: 1.5 ליטר, ברקוד 7290019056393,
תאריך תפוגה: עדיף להשתמש לפני 08.05.2023,
תאריך ייצור: ת/י 08.08.2022.
50fd8a1117b1e2d951aa.jpg

החברה מבקשת לצרכנים שברשותם המוצר שלא לצרוך אותו.
בכל שאלה הציבור מוזמן ליצור קשר עם מוקד שירות צרכנים של יפאורה בטלפון 3961*.
יפאורה מתנצלת על חוסר הנוחות ומודה על שיתוף הפעולה.

• הוסף לסימניות
במצב הנוכחי אני לא כל כך בטוחה שמה שאנחנו אוכלים ושותים זו בריאות במיטבה......

• הוסף לסימניות
איזה שיווק זה?
למה מי יקנה סנפרוסט בשנתיים הקרובות----?!
לגמרי...
הייתי עם אמא שלי בסופר והיא באה להביא מוצרים שלהם, סיפרתי לה, היא עוד שנייה התעלפה במקום.
לפחות היא נרגעה בכך שהיא תמיד בודקת היטב אז אין סיכוי שאכלנו מהתוספות...

• הוסף לסימניות
קטע..
בדיוק היום הייתי בסופר וראיתי אנשים קונים בהמוניהם תפוזינה.. חלקם ממש חיפשו בנרות אחרי טעמים מסוימים.
לחשוב שכל אלו אוטוטו יצטרכו להחזיר הכל ולהתחיל מסע פיצויים.

מדינת חלם.

• הוסף לסימניות
קטע..
בדיוק היום הייתי בסופר וראיתי אנשים קונים בהמוניהם תפוזינה.. חלקם ממש חיפשו בנרות אחרי טעמים מסוימים.
לחשוב שכל אלו אוטוטו יצטרכו להחזיר הכל ולהתחיל מסע פיצויים.

מדינת חלם.
אבל אמרו את זה כבר לפני יומיים...o_O
הם לא ידעו?? חבל.:confused:

• הוסף לסימניות
מה עדיף עובש או חילזון?
רק שישימו תמונה מהספארי וירשמו למטה
"הצעת הגשה"

• הוסף לסימניות
מה עדיף עובש או חילזון?
רק שישימו תמונה מהספארי וירשמו למטה
"הצעת הגשה"
עשו את זה בשבילכם...

_סנפרוסט__1_.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה