כללי שימשונית לתינוקיה

• הוסף לסימניות
שלום לכולם!
אני חדשה בפורום ודי חדשה במקצוע (סיימתי לימודים לא מזמן)
הכנתי לחברה שימשונית לתינוקיה שלה. בגודל מטר על מטר וחצי.
אשמח לשמוע חוות דעתכם.

• הוסף לסימניות
מתוק מאד.
הייתי בוחרת תמונה אחרת של תינוק, הוא נראה קצת מבוהל והצבעים לא כ"כ טובים= תחפשי בגווני פסטל תינוק חייכן ושמן..

עבודה יפה מאד!

• הוסף לסימניות
זה נראה צבעים לא טבעיים. הייתי ממליצה לך להעלות שוב בפורמט RGB

• הוסף לסימניות
יש תמונות הרבה יותר מוצלחות של תינוקות.
הייתי נותנת לתמונה יותר מקום, על חשבון השטח הצהוב.

• הוסף לסימניות
כשנכנסתי לאשכול ציפיתי לראות משהו חלומי וטהור בצבעי פסטל תכלת-ורוד
בלי צהוב וטקסט בגדול

תתמקדי בעיצוב נטו, הטקסט יכול לבוא בקטן בצד.

וגם הקומפוזיציה חנוקה מאוד
נראה שמשהו דוחף את התינוק החוצה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דויד א;614254:
תתמקדי בעיצוב נטו, הטקסט יכול לבוא בקטן בצד.

לא מדוייק.
כשמעצבים שלט (למיטב הבנתי זה לא שלט פרסומת אלא שלט שאמור לפאר באופן קבוע את הכניסה לתינוקיה הנ"ל) ודאי שהטיפוגרפיה צריכה להיות האלמנט המרכזי בשלט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;614259:
לא מדוייק.
כשמעצבים שלט (למיטב הבנתי זה לא שלט פרסומת אלא שלט שאמור לפאר באופן קבוע את הכניסה לתינוקיה הנ"ל) ודאי שהטיפוגרפיה צריכה להיות האלמנט המרכזי בשלט.

נכון

אבל זה לא צריך כזה במה אפשר בלבן ושזה יהיה רק בסטרוק ואפי' ב- dash כמו תפרים

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!! החוות דעת שלכם חשובה לי מאוד.

לצערי האיכות של התמונה שצרפתי אינה תואמת את הצבעים המקוריים.
(אנסה להקטין את התמונה ולשלוח באיכות יותר טובה.)

לדויד א. מדובר בשלט חיצוני התלוי בבית פרטי - התינוקיה. כמו שאמרה naamah
אנסה לשפר גרפית את השלט, ומצאתי כמה תמונות יותר טובות.
אכין משהו ואשלח.

• הוסף לסימניות
אופציות נוספות לשימשונית

ניסיתי ליצור אופציות נוספות לשימשונית עבור התינוקיה.
יש שינויים מעטים בין השלושה

אשמח לקבל חוות דעת

• הוסף לסימניות
בס"ד
האחרון מצא חן בעיני, התמונה של התינוק מעולה, חסר לה קצת חמימות (הגוונים קצת קרים), או שתשימי רקע עדין (לאחרון)
בהצלחה בתחום!!!

• הוסף לסימניות
האחרון לוקח בגדול!
עבודה מרשימה להתחלה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה