שינויים באתגר השבועי.??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כדרלעמר;823807:
אם מטרת הצילום הוא לצורך האתגר צריך לתת לפחות חודש זמן כדי שמספיק משתתפים יוכלו לצלם במיוחד (ולא לא ישתתפו או שיאלתרו משהו רדוד) תמונה ראויה. לדעתי רצוי להמשיך במתכונת של תחרות כפי התקנון הקיים.

ה. חלק מהרעיון כאן זה שהשופט לא תמיד יהיה אותו אדם, לכן שופט קבוע זה לא אידיאלי.

ו. חלק מהרעיון הוא להעלות נושאים מגוונים, ולכן כדאי שבחירת הנושאים לא תתבצע ע"י חבר אחד.
בהצלחה!
צודק בהחלט
אם לא חודש לפחות שבועיים, או לחילופין בכל שבוע אתגר, אבל נושא האתגר נבחר שבועיים מראש, ולדוגמא הזוכה באתגר האחרון בוחר את האתגר לעוד שבועיים, והזוכה האחד שלפני האחרון בחר את אתגר השבוע... מקווה שהבנתם, לא מאוד מסובך :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;823814:
צודק בהחלט
אם לא חודש לפחות שבועיים, או לחילופין בכל שבוע אתגר, אבל נושא האתגר נבחר שבועיים מראש, ולדוגמא הזוכה באתגר האחרון בוחר את האתגר לעוד שבועיים, והזוכה האחד שלפני האחרון בחר את אתגר השבוע... מקווה שהבנתם, לא מאוד מסובך :)

זה נשמע די מסובך. אתה קושר משתתף בתחרות ללמעלה מחודש פעילות. מהרגע שהוא מעלה תמונה ועד שהוא זוכה, אח"כ שבועיים שלושה עד שהוא נהיה שופט ועוד שבוע דד זמן השיפוט.

לא נראה לי שזה יזרום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;823809:
למי באמת איכפת אם מעלים תמונות ברמה נמוכה ללא קשר לאתגר,....
למי שאכפת שפותחים אשכולות של תמונות משפחתיות וכו....

האתגרים הקודמים היו בסדר גמור והתנהלו פחות או יותר כמו התוכנית

אבל השבוע:eek: :( :eek: :(.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כדרלעמר;823822:
זה נשמע די מסובך. אתה קושר משתתף בתחרות ללמעלה מחודש פעילות. מהרגע שהוא מעלה תמונה ועד שהוא זוכה, אח"כ שבועיים שלושה עד שהוא נהיה שופט ועוד שבוע דד זמן השיפוט.

לא נראה לי שזה יזרום.
מסתבר שלא הסברתי את כוונתי
דוגמא : אתה מעלה עכשיו תמונה לאתגר, וכמובן זוכה, ברגע שהודיעו על זכייתך את מפרסם מה האתגר לשבוע הבא (לא הקרוב), ובשבוע הקרוב מעלים בנתיים תמונות שאותם פירסם הזוכה מלפני שבוע, ולאחר שבועיים אתה שופט את האתגר שהצבת ... עוד אפשרות יש, שאתה תשפוט בשבוע הקרוב את האתגר שהציב הזוכה שלפניך, והזוכה שתבחר הוא זה שישפוט את האתגר שאתה בחרת
לא מסובך, "חפיפת שופטים ואתגרים"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;823837:
מסתבר שלא הסברתי את כוונתי
דוגמא : אתה מעלה עכשיו תמונה לאתגר, וכמובן זוכה, ברגע שהודיעו על זכייתך את מפרסם מה האתגר לשבוע הבא (לא הקרוב), ובשבוע הקרוב מעלים בנתיים תמונות שאותם פירסם הזוכה מלפני שבוע, ולאחר שבועיים אתה שופט את האתגר שהצבת ... עוד אפשרות יש, שאתה תשפוט בשבוע הקרוב את האתגר שהציב הזוכה שלפניך, והזוכה שתבחר הוא זה שישפוט את האתגר שאתה בחרת
לא מסובך, "חפיפת שופטים ואתגרים"

יתכן ואפשר. אבל אין צורך לסבך. המתכונת הנוכחית כבר מכיחה את עצמה מספר שנים בפורום אחר שאני מכיר בלי שום בעיה.

אבל בכיף תשנו.

לדעתי במקום לדון יותר מידי על שינויים ותיקונים צריך פשוט לזרום עם התוכנית הקיימת ולהשתדל להעלות תמונות טובות, התכנית היא נכונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כדרלעמר;823842:
יתכן ואפשר. אבל אין צורך לסבך. המתכונת הנוכחית כבר מכיחה את עצמה מספר שנים בפורום אחר שאני מכיר בלי שום בעיה.

אבל בכיף תשנו.

לדעתי במקום לדון יותר מידי על שינויים ותיקונים צריך פשוט לזרום עם התוכנית הקיימת ולהשתדל להעלות תמונות טובות, התכנית היא נכונה.
בפורום שאתה מכיר, האתגר הוא לא ליותר משבוע ???

לי אין בעיה אם המתכונת הקיימת, חוץ מזה שלא תמיד אספיק לצלם ולהשתתף (לדעתי העלאה מארכיון זה לא אתגר)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;823846:
בפורום שאתה מכיר, האתגר הוא לא ליותר משבוע ???

לי אין בעיה אם המתכונת הקיימת, חוץ מזה שלא תמיד אספיק לצלם ולהשתתף (לדעתי העלאה מארכיון זה לא אתגר)

נכון, זה לא אתגר שם, זו תחרות.

כפי שכתבתי, לדעתי לאתגר צריך לפחות חודש. המתכונת הנוכחית יותר מתאימה לתחרות שבועית וגם צילומים מהארכיון בהחלט עוברים לטעמי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כדרלעמר;823853:
נכון, זה לא אתגר שם, זו תחרות.

כפי שכתבתי, לדעתי לאתגר צריך לפחות חודש. המתכונת הנוכחית יותר מתאימה לתחרות שבועית וגם צילומים מהארכיון בהחלט עוברים לטעמי.
מתחרות כזאת אין שום תועלת, לא לומדים בה כלום
לעומת אתגר שמפעיל את המחשבה לרעיון, לצילום ולהתנסות
אתגר "חופש" אעלה לי הרבה רעיונות לראש, שבלי קשר לאתגר אצלם בחופש

• הוסף לסימניות
איזה מדהים ! כשם שפרצופיהם שונים וכו''

בכל אתגר יהיו את הטובים ואת שפחות. הנקודה היא מה האחוזים . אם יש לך כל תמונה שניה תמונה ברמה של איש את רעהו אז אנו בבעיה כפורום צילום (אפילו לא מקצועי). אם זה מעט אז זה לא נורא ואפילו משעשע לפעמים....:eek::eek:

הדבר הכי דחוף הוא פניה אל ההנהלה ע"מ שיתנו מענה להפרעות במהלך האתגר. זה לא מסובך פשוט צריך לבקש את שלמה או כל מנהל אחר לבקר באתגר אחת ל... ולהסיר את הדברים הלא ראויים.

נ.ב. עדיין אני מחפש את הקומפוזציה שתספק אותי על אתגר "חופש"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כדרלעמר;823807:
א. למה שלא יעלו תמונות לא מקצועיות

נכתב ע"י מיכאל דב;823865:
בכל אתגר יהיו את הטובים ואת שפחות. הנקודה היא מה האחוזים . אם יש לך כל תמונה שניה תמונה ברמה של איש את רעהו אז אנו בבעיה כפורום צילום (אפילו לא מקצועי). אם זה מעט אז זה לא נורא ואפילו משעשע לפעמים....:eek::eek:
[/SIZE]

...אז יש אישור?:rolleyes:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה