תח"צ שינויים בחלק מקווי הצפון - עוברים למסלול דרך 443 ויעצרו בצומת שילת

מצב
הנושא נעול.
זה אותו בעלים 'אפיפי 'שמו, רק שמה לעשות שבמדינת ישראל צריך שיהיה 'חלוקה' בין המפעילים לכן זה 'אותה הגברת בשינוי אדרת', והראיה שכשצריך תגבור פתאום כל החברות מגיעות...
עפיפי
בשביל זה יש במוצ''ש כמה נקודות יציאה לאורך המסלול, לא מבין את כל מי שהולך להידחף בתחנה מרכזית.
זהו שהנקודות האלו הם (לדעתי) רק רשמיות. או שמשהו מאוד מוזר שם. גם שם וגם בתחנה מרכזית.

בשביל זה יש במוצ''ש כמה נקודות יציאה לאורך המסלול, לא מבין את כל מי שהולך להידחף בתחנה מרכזית.
שפרינצק/קרן היסוד זה כמה נקודות?
מהמרכזית יוצאים הרבה יותר אוטובוסים ביחס לשפרינצק, וכל נופשי העתיקה צריכים את המרכזית.

זה אותו בעלים 'אפיפי 'שמו, רק שמה לעשות שבמדינת ישראל צריך שיהיה 'חלוקה' בין המפעילים לכן זה 'אותה הגברת בשינוי אדרת', והראיה שכשצריך תגבור פתאום כל החברות מגיעות...
לא נכון, תמיד מביאים רק מליליאן אקספרס.
יש חוק שאסור להעביר אוטובוסים מאשכול לאשכול מלבד לאחר אישור חריג, לכן מלבד אחרי המתקפה הגדולה במרכזית ששרפה להם את כל האוטובוסים לא ראינו שום אוטובוסים של בית שמש אקספרס בצפת.
ליליאן אקספרס זה חברה פרטית ומהם יכולים לתגבר אבל זה כנראה עולה להם יותר כסף ולכן הם לא עושים את זה בשגרה.

לא נכון, תמיד מביאים רק מליליאן אקספרס.
ומעוד פרטיים
יש חוק שאסור להעביר אוטובוסים מאשכול לאשכול מלבד לאחר אישור חריג, לכן מלבד אחרי המתקפה הגדולה במרכזית ששרפה להם את כל האוטובוסים לא ראינו שום אוטובוסים של בית שמש אקספרס בצפת.
תסתכל טוב, יש מגנט /מדבקה עם הכיתוב "נתיב" ששמים על הכיתוב "בית שמש"
ליליאן אקספרס זה חברה פרטית ומהם יכולים לתגבר אבל זה כנראה עולה להם יותר כסף ולכן הם לא עושים את זה בשגרה.
מתי זה שגרה אצלך?
שפרינצק/קרן היסוד זה כמה נקודות?
מהמרכזית יוצאים הרבה יותר אוטובוסים ביחס לשפרינצק, וכל נופשי העתיקה צריכים את המרכזית.
רשמית יש שלושה נקודות יציאה (צומת צפת - בעיקר לתלמידות חב"ד, מרכזית - בעיקר לעתיקה, שפרינצק - בעיקר למאור חיים)
בפועל כמ"ש משהו מוזר שם.

תסתכל טוב, יש מגנט /מדבקה עם הכיתוב "נתיב" ששמים על הכיתוב "בית שמש"
לא נראה לי, הלמטה שלהם לא צבוע באפור...
(לא יודע אם אני מספיק כשיר לראות מדבקה או מגנט אבל אני יודע להבחין בין כתום לאפור)
מתי זה שגרה אצלך?
לא בבין הזמנים אב, ולא מתי שהעלו להם באש את המסוף. חוץ מזה אף פעם לא ראיתי אוטובוס אפור בקווי צפת ואני נוסע יחסית הרבה.

לא נראה לי, הלמטה שלהם לא צבוע באפור...
(לא יודע אם אני מספיק כשיר לראות מדבקה או מגנט אבל אני יודע להבחין בין כתום לאפור)
בהזדמנות שתהיה בצפת תעיף מבט על המרכזית. הרבה הרבה מהאוטובוסים שם (בעיקר העירוניים) הם של בית שמש
לא בבין הזמנים אב, ולא מתי שהעלו להם באש את המסוף. חוץ מזה אף פעם לא ראיתי אוטובוס אפור בקווי צפת ואני נוסע יחסית הרבה.
בכל סופש הם מביאים מהם / מקבלן אחר

בהזדמנות שתהיה בצפת תעיף מבט על המרכזית. הרבה הרבה מהאוטובוסים שם (בעיקר העירוניים) הם של בית שמש
עדיין מהשריפה... (אגב מה שמגוחך באוטובוסים האלו שאי אפשר לתקף מאחורה למרות שיש להם מכשיר)
בכל סופש הם מביאים מהם / מקבלן אחר
בכל סופש הם מביאים מקבלנים פרטיים, לא מבית שמש אקספרס. מלבד בין הזמנים אב, וגם אז כמעט ולא.
מילתא דעבידא לגלויי תבדוק בסיבוב הבא שלך שם ותראה שאני צודק.

עדיין מהשריפה... (אגב מה שמגוחך באוטובוסים האלו שאי אפשר לתקף מאחורה למרות שיש להם מכשיר)

בכל סופש הם מביאים מקבלנים פרטיים, לא מבית שמש אקספרס. מלבד בין הזמנים אב, וגם אז כמעט ולא.
מילתא דעבידא לגלויי תבדוק בסיבוב הבא שלך שם ותראה שאני צודק.
אתה מערבב את בית שמש אקספרס עם קבלנים ואת העירוני עם הבינעירוני

אתה מערבב את בית שמש אקספרס עם קבלנים ואת העירוני עם הבינעירוני
לא מערבב כלום.
בעירוני תוכל למצוא במסוף בצפת אוטובוסים של בית שמש כי הם נשארו מהזמן של השריפה.
בבין עירוני יש תגבור סדיר מליליאן (ועוד חברות) ולא מבית שמש אקספרס.
באופן כללי אסור לתגבר אשכול אחד עם אוטובוסים של אשכול אחר מלבד באישור חריג (שהתקבל אחרי השריפה).
תעבור שוב על כל ההודעות, כלום לא השתנה.

רשמית יש שלושה נקודות יציאה (צומת צפת - בעיקר לתלמידות חב"ד, מרכזית - בעיקר לעתיקה, שפרינצק - בעיקר למאור חיים)
בפועל כמ"ש משהו מוזר שם.
מה אתה מתכוון שיש משהו מוזר,?
אני רואה כל מוצ''ש את נקודות היציאה זה עובד מצוין רק שיש עומס מטורף ונתיב אקספרס כל שבוע לא נערכת בהתאם לביקושים.

נערך לאחרונה ב:
לא מערבב כלום.
בעירוני תוכל למצוא במסוף בצפת אוטובוסים של בית שמש כי הם נשארו מהזמן של השריפה.
בבין עירוני יש תגבור סדיר מליליאן (ועוד חברות) ולא מבית שמש אקספרס.
באופן כללי אסור לתגבר אשכול אחד עם אוטובוסים של אשכול אחר מלבד באישור חריג (שהתקבל אחרי השריפה).
תעבור שוב על כל ההודעות, כלום לא השתנה.
כל הזמנים המצורפים כאן, הם זמנים חריגים ויש תגבור מכל החברות שבבעלות עפיפי,

קבצים מצורפים

• ימים מיוחדים ע''פ השנה.pdf
    KB 318.6 · צפיות: 26
מה אתה מתכוון שיש משהו מוזר,?
אני רואה כל מוצ''ש את נקודות ניציאה זה עובד מצויין רק שיש עומס מטורף ונתיב אקספרס כל שבוע לא נעכרת בהתאם לביקושים.
כל נקודת יציאה אתה רואה אוטובוס שמתחיל בה?
כי משום מה התחנות האלו (גם הראשונות וגם אלו של הנקודות עצמם) עמוסות כשמגיע הקו שיצא מצומת צפת, כאילו לא היה לפני שום אוטובוס. (מנקודת צומת צפת יוצאים שני אוטובוסים שגם הם מתמלאים בד"כ ומעדכנים את הסדרן שמלאים)

כמובן, לכן צריך לשמוח שיש אפשרות להגיע לצומת שילת. (ולא להתייאש, להמשיך לשלוח פניות כי אין פתרון יותר טוב).
ולהמשיך לשלוח פניות- זה עוזר משהו? משרד התחבורה בכלל לא קוראים את הפניות, אלא באופן אוטומטי (אחרי כמה פניות דומות) חוזרת תשובה שאי אפשר להיענות לבקשה. הם בכלל לא מתייחסים לפניות שלנו...

נערך לאחרונה ב:
הקו היחיד כיום מבני ברק לצפת ביומיום..
הקו היחיד מלבד 981 הישיר.
ומלבד 984 המאסף (עפולה וחצור למי שמאוד רוצה לדעת, זה יוצא עדיין יותר קצר מ-980).
אולי התכוונת הקו היחיד למירון ביום יום.
בכל אופן אני לא מכיר אף אדם שפוי שנוסע ב-980 לכתחילה, זה 4-5 שעות נסיעה.

הקו היחיד מלבד 981 הישיר.
ומלבד 984 המאסף (עפולה וחצור למי שמאוד רוצה לדעת, זה יוצא עדיין יותר קצר מ-980).
אולי התכוונת הקו היחיד למירון ביום יום.
בכל אופן אני לא מכיר אף אדם שפוי שנוסע ב-980 לכתחילה, זה 4-5 שעות נסיעה.
התכוונתי בהחלט למירון! הקו היחיד, וכמו שאתה כותב 4 שעות, לנסיעה שבאוטו לוקחת 1:50 {עפ״י גוגל}

ולהמשיך לשלוח פניות- זה עוזר משהו? משרד התחבורה בכלל לא קוראים את הפניות, אלא באופן אוטומטי חוזרת תשובה שאי אפשר להיענות לבקשה. הם בכלל לא מתייחסים לזה כלל
זה עוזר למשהו אחד
מתי שעושים דיונים בכנסת וכו' מתי שיש הרבה פניות זה עוזר לנציגים לדרוש
בנוסף יש השפעה של כמות הפניות על תגבורים, כרגע זה תקוע כי אין כסף. אבל אם רוצים שהתחבורה לצפת תהיה בראש סדר העדיפויות מתי שיהיה כסף צריך לשלוח מספיק פניות כבר עכשיו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה