שינויים בקוי דן

• הוסף לסימניות
מה דעתכם על ה'בלאגן' החדש בכל הנוגע לתחבורה ציבורית עירונית בבני ברק??
האם רק אני חושבת שזה עוול ואין פוצה פה ומצפצף?

היום בבוקר חיכיתי לתומי בתחנה לקו 45/ 18 שעד השינוי החדש היה מופיע בכל רבע שעה לפתע נודע לי שתדירותו היא פעם בשעה בלבד!
בו בזמן שעוברים בתחנב לפחות 8 אוטובוסים הפונים לאזור קהילות יעקב??!!

ומה עם הקווים שהיו נכנסים לאזור הרה ש"ך השלשה, וירדו מהפרק?

ועוד כהנה וכהנה.
מה, להכניע ראש ולשתוק?
פקס בודד לחברת דן ג"כ לא יעזור.
מה עושים?, חברה חרדים בני ברקים, תתעוררו!!!

• הוסף לסימניות
אני לא חושבת שזה יעזור...
הואמת שמבחינתי אן יותר אוטבוסים בב"ב אני לא הולכת לנסוע בשני אוטבוסים עם ילדים.
(לשלם 18 ש"ח אז יש מוניות ב"ה...)

• הוסף לסימניות
הבנתי שיסדירו עוד קו פנימי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליקי;605287:
(לשלם 18 ש"ח אז יש מוניות ב"ה...)
לא צריך לשלם כפול אם זה תוך שעה וחצי אפשר לנסוע "מעבר" להציג את הקבלה מהנסיעה הקודמת
לגבי הסרבול- את צודקת..
אבל מבחינתי הרבה קוים לא השתנו (מה שאני רגילה) ובבני ברק הם יחסית לא שינו הרבה בכלל.

• הוסף לסימניות
לגבי תחבורה עוד דבר שמחק לי את האופציה של אוטבוס. (בכלל אנחנהו עם רכב.. רק שאני לבד זה באוטבוס)

אתם יודעים שאם עולים לאוטבוס עם עגלה שיש בה ילד ועוד ילד פחות מחמש צריך לשלם גם על העגלה וגם על הילד. כי זה שני ילדים עם מבוגר אחד. הגיוני בעיינכם?
וכי למה אני משאירה את העגלה פתוחה אם לא בשביל ילד שבתוכה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליקי;605304:
לגבי תחבורה עוד דבר שמחק לי את האופציה של אוטבוס. (בכלל אנחנהו עם רכב.. רק שאני לבד זה באוטבוס)

אתם יודעים שאם עולים לאוטבוס עם עגלה שיש בה ילד ועוד ילד פחות מחמש צריך לשלם גם על העגלה וגם על הילד. כי זה שני ילדים עם מבוגר אחד. הגיוני בעיינכם?
וכי למה אני משאירה את העגלה פתוחה אם לא בשביל ילד שבתוכה?

מה פתאום?! אם משאירים עגלה פתוחה לא צריך לשלם על הילד גם אם עולים עם עוד אחד...

• הוסף לסימניות
אני רואה שאתם מקבלים את הנושא די בהשלמה, כנראה שנושא ה'אוכל' מדבר לאנשים יותר מאשר תחבורה,
למרות שלדעתי נושא התחבורה חשוב וחיוני יותר מקוטג'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;605307:
מה פתאום?! אם משאירים עגלה פתוחה לא צריך לשלם על הילד גם אם עולים עם עוד אחד...

מה פתאום? תבדקי את זה!
פקח צעק על הנהג שלא לקח ממני כסף.. ורצה שאני אשלם.
אני רבתי איתו אז הוא ויתר אמרתי לו שאני משלמת רק אם יש לי ולילד הנוסף מקום לשבת...

פסי אנחנו מקבלים את זה כי זה מערך של כל גוש דן. והיו על זה המון מאבקים ואף אחד לא הצליח! אפילו עירית ב"ב לא מרוצה מחלק מהשינויים וזה לא עוזר לה אז מה לנו יעזור?

• הוסף לסימניות
גם אני נתקלתי בתופעה זו כשעליתי לאוטובוס ושלמתי על עגלה פתוחה עם ילד וכשהגיע הפקח חייב אותי לשלם על הילד השני מתחת גיל 5! וכמה שניסיתי להסביר לו את חוסר ההגיון שבענין, דברתי אל הקיר. אמנם הנהגים עצמם לא דורשים תשלום אבל אם פוגשים פקח, כנראה שהענין אבוד.
דרך אגב זה היה לפני שינויי התחבורה, כך שלא נראה לי שיש קשר בין השניים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sari tuk;605335:
גם אני נתקלתי בתופעה זו כשעליתי לאוטובוס ושלמתי על עגלה פתוחה עם ילד וכשהגיע הפקח חייב אותי לשלם על הילד השני מתחת גיל 5! וכמה שניסיתי להסביר לו את חוסר ההגיון שבענין, דברתי אל הקיר. אמנם הנהגים עצמם לא דורשים תשלום אבל אם פוגשים פקח, כנראה שהענין אבוד.
דרך אגב זה היה לפני שינויי התחבורה, כך שלא נראה לי שיש קשר בין השניים.
קשר אין!
אבל גם סיבה לנסוע באוטבוס אין!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליקי;605337:
קשר אין!
אבל גם סיבה לנסוע באוטבוס אין!
אם האופציה של המנויות יותר זולה ונוחה לך אדרבא אבל לאברכי בני ברק שנוסעים הרבה אין ברירה... הכי נח ללכת ברגל או ברכב פרטי. תלוי מאיפה השיקול נובע.. כאילו חרם יעזור??? אין מצב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה