למסירה שינויים בקו 354 לכפר חב"ד (ולבאר יעקב)

• הוסף לסימניות
לידיעת הציבור...
קו 354 הועבר לחברת קווים והזמנים התשנו
להלן הזמנים:

מב"ב-
מכפ"ח-

מפרסמת פה, כיוון שהמידע לא התפרסם בשום מקום! אפילו לא באתר של דן!!!!
אם יש למישהו מידע על טרמפ/הסעה שיוצאים מב"ב בשעה 9+- וחזור ב2:30+- אני אשמח לדעת
וכן חזור בשעה 10 בערב +-

• הוסף לסימניות
תודה על המידע החשוב
יציאה מכפר חב"ד-
התכוונת יוצא מבאר יעקב ומגיע לכפר חבד ב 13:45?

• הוסף לסימניות
הוא עושה מסלול ארוך יותר בהשוואה לקו שהופעל ע"י דן, לא?
יש לך הערכה כמה זמן לוקח לו להגיע מתחנת המוצא ועד לכפר חב"ד?

• הוסף לסימניות
כל מי שנפגע משינוי זמני הנסיעה (כמוני, שחסר לי האוטובוס של 8:50) כדאי לפנות למשרד התחבורה - פניות הציבור ולהתלונן.
אני כבר עשיתי את זה, נקווה שיעזור!!!

• הוסף לסימניות
הוא עושה מסלול ארוך יותר בהשוואה לקו שהופעל ע"י דן, לא?
יש לך הערכה כמה זמן לוקח לו להגיע מתחנת המוצא ועד לכפר חב"ד?
אין לי מידע
צריך לשאול מישהו שכבר ניסה
זה כמובן תלוי גם בשעה

• הוסף לסימניות
כל מי שנפגע משינוי זמני הנסיעה (כמוני, שחסר לי האוטובוס של 8:50) כדאי לפנות למשרד התחבורה - פניות הציבור ולהתלונן.
אני כבר עשיתי את זה, נקווה שיעזור!!!
אפשר קישור?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה