שינויים ברג'סטרי מה שGroup policy עושה

• פותח הנושא asf
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום וברכה
יש לי group policy template ואני רוצה לעשות השינויים שהוא עושה על מחשה שלא תומך group policy, אני יודע שיש תוכנות שמתקינים group policy על מחשבים שלא תומכים בו, אבל אני רוצה לעשות את זה בדרך הנכונה, איך?
להלן הtemplate

קוד:
[LEFT]CATEGORY !!google

KEYNAME "Software\Policies\Google\Chrome"

POLICY !!IncognitoModeAvailability_Policy
        #if version >= 4
          SUPPORTED !!SUPPORTED_WINXPSP2
        #endif
        EXPLAIN !!IncognitoModeAvailability_Explain

PART !!IncognitoModeAvailability_Part  DROPDOWNLIST
          VALUENAME "IncognitoModeAvailability"
          ITEMLIST
            NAME !!Enabled_DropDown VALUE NUMERIC 0
            NAME !!Disabled_DropDown VALUE NUMERIC 1
            NAME !!Forced_DropDown VALUE NUMERIC 2
          END ITEMLIST
        END PART
      END POLICY

END CATEGORY

CLASS USER

CATEGORY !!google

KEYNAME "Software\Policies\Google\Chrome"

POLICY !!IncognitoModeAvailability_Policy
        #if version >= 4
          SUPPORTED !!SUPPORTED_WINXPSP2
        #endif
        EXPLAIN !!IncognitoModeAvailability_Explain

PART !!IncognitoModeAvailability_Part  DROPDOWNLIST
          VALUENAME "IncognitoModeAvailability"
          ITEMLIST
            NAME !!Enabled_DropDown VALUE NUMERIC 0
            NAME !!Disabled_DropDown VALUE NUMERIC 1
            NAME !!Forced_DropDown VALUE NUMERIC 2
          END ITEMLIST
        END PART
      END POLICY

END CATEGORY

[Strings]
SUPPORTED_WINXPSP2="Microsoft Windows XP SP2 or later"
google="Google"
IncognitoModeAvailability_Policy="Incognito mode availability"
IncognitoModeAvailability_Explain="Specifies whether the user may open pages in Incognito mode in Google Chrome.\n\nIf 'Enabled' is selected or the policy is left unset, pages may be opened in Incognito mode.\n\nIf 'Disabled' is selected, pages may not be opened in Incognito mode.\n\nIf 'Forced' is selected, pages may be opened ONLY in Incognito mode."
IncognitoModeAvailability_Part="Incognito mode availability"
Enabled_DropDown="Incognito mode available"
Disabled_DropDown="Incognito mode disabled"
Forced_DropDown="Incognito mode forced"[/LEFT]
תודה רבה

• הוסף לסימניות
לא מובן מה את רוצה לעשות?

בכל מקרה GPO קיים רק במערכות משתמש עסקי ולא משתמש ביתי
הקטע קוד שהבאת הוא מסיומת קובץ ADM המיועד עבור מערכות Windows XP\Server 2003
החל ממערכות Windows Vista UP הקובץ הוא אחר בעל סיומת ADMX במבנה תבנית XML

אם ברצונך ללמוד את מבנה הכתיבה של הקוד או להופכו לקוד בשפה אחרת תוכל למצוא ברשת מדריכים רבים בנושא.

רק במידה והינך בעל הסמכת מיקרוסופט ועובד בתחום ניהול רשת אוכל להוסיפך כנוכח על תקן שמיעה בהרצאתי בנושא לסטודנטים.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DVD COAN;1660674:
לא מובן מה את רוצה לעשות?
מה שאני מנסה לעשות זה לעשות השינויים שGP עושה אבל במחשב שלא תומך Group policy ז"א דרך אחר
בכל מקרה GPO קיים רק במערכות משתמש עסקי ולא משתמש ביתי
אני לא מדבר פה על gpo אני מדבר פה על gpedit.msc
הקטע קוד שהבאת הוא מסיומת קובץ ADM המיועד עבור מערכות Windows XP\Server 2003]
החל ממערכות Windows Vista UP הקובץ הוא אחר בעל סיומת ADMX במבנה תבנית XML
למעשה הקטע קוד שהעליתי עובד כתבנית אבטחה בוינדוס 7 גם בסיומת ADM אם הינך רוצה לראות הנה לינק איך שזה עובד https://www.dropbox.com/s/wrsie9ikh74thib/מדריך להשבית גלישה בסתר חדש.mp4?dl=0
רק במידה והינך בעל הסמכת מיקרוסופט
הלוואי
תודה רבה :)

• הוסף לסימניות
מספר תיקונים לתגובתך:

GPO זו מדניות קובצתית המופעלת באמצעות הפקודה Gpedit.msc (כך שזה אותו דבר ולא כפי שהצגת זאת כדברים נפרדים)

מערכת Windows 7 פועלת עם קבצים מסוג ADMX ומה שמצאת אלו קובצי תאימות לאחור כך שהם לא רלוונטים ואינם פועלים כראוי. תוכל להוריד מאתר חברת גוגל (שהם המקור לקבצים) את הקובץ המלא ובתוכו תמצא את הקבצים המתאימים למערכת שלך.

תוכל להוריד את הקובץ מהקישור באתר גוגל Zip file of Google Chrome templates and documentation

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה