לא נראה שינוי מהותי,יהיה שינוי בקו 304?
אולי טעיתי,לא נראה שינוי מהותי,
סיבוב קטן במקום להמשיך ישר אחרי הגשר ואז שמאלה לכיוון בגין - הכביש כולו יקח שמאלה צומת לפני, ואז הוא יכנס לבגין מהכיוון השני.
לא חשוב - העיקר שלא יהיה שינוי מהותי.
לכאורה אין שינוי, הוא יוצא הרי דרך גבעת שאול ואז מגיע לגשר המייתרים ואח"כ פונה לבגין צפון, בכלל לא עובר בקטע הנ"ליהיה שינוי בקו 304?
תיקנתילכאורה אין שינוי, הוא יוצא הרי דרך גבעת שאול ואז מגיע לגשר המייתרים ואח"כ פונה לבגין צפון, בכלל לא עובר בקטע הנ"ל
כןלא הבנתי
אני רגילה לקחת רכבת עד קריית משה ואז לעלות לתחנה שנקראת הרב צבי יהודה שד הרצל
אז התחנה שם מבוטלת?
נו ברצינות, נראה לכם שזה החלטות שמתקבלות מהיום למחר, זה נראה לי החלטות שקבלו לפני הרבה שנים.מחפש דירה להשכרה במרכז העיר...
בל"נ בבחירות הקרובות ליאון לא יקבל את הקול שלי ולא מעניין אותי הדילים שיסגרו איתו
קטסטרופה אמיתית (מי שלא גר באזור לא מבין עד כמה @GBSA צודק)
לא ענייני.מחפש דירה להשכרה במרכז העיר...
בל"נ בבחירות הקרובות ליאון לא יקבל את הקול שלי ולא מעניין אותי הדילים שיסגרו איתו
קטסטרופה אמיתית (מי שלא גר באזור לא מבין עד כמה @GBSA צודק)
התוכניות אכן מונחות ומוכנות שנים... אבל ליאון החליט לעשות את הכל במכה וכך הוא תוקע את העירלא ענייני.
מי שיודע - יודע שהתוכניות האלו כבר שנים מונחות בעירייה, ולא כל דבר שמעצבן- ישר הולכים לראש העיר הנוכחי
אחרי הכל, עדנה כזו כבר שנים לא היתה בירושלים (מבחינת מוסדות הקצאות של מבנים, תרבות וכו')
נכון, מדובר בחוסר נוחות ובאמת מעצבן, אני גם משתמש בתחבורה הציבורית באיזור שם, אבל מדובר בכמה חודשים לטובת כולנו, גם אתה אח"כ תהנה מהרכבת בקוים הנוספים שלה.
כנ"לנו ברצינות, נראה לכם שזה החלטות שמתקבלות מהיום למחר, זה נראה לי החלטות שקבלו לפני הרבה שנים.
מדובר פה על תשתיות שהוזנחו שנים ומתקנים על הדרך, ואם לא יתקנו עכשיו, אז בעוד כמה שנים יהי-ה פה קטסטרופה.
אם יש למישהו הצעות מועילות כאלה ואחרות, הוא מוזמן לפנות ללשכת ראש העיר, אנחנו פנינו בכמה נושאים וקבלנו תשובות רציניות.
ואם לא היה עושה הכל במכה, נמשיך לחכות עוד 10 שנים עד שתהיה רכבת ועד שיסדרו תשתיותהתוכניות אכן מונחות ומוכנות שנים... אבל ליאון החליט לעשות את הכל במכה וכך הוא תוקע את העיר
כנ"ל
בסדר, תמיד יהיו עבודות בכביש ותמיד נחכה לשדרוג הבא, אז מהואם לא היה עושה הכל במכה, נמשיך לחכות עוד 10 שנים עד שתהיה רכבת ועד שיסדרו תשתיות
יכול להיות, אבל דרך כלל כשיש עבודות במקום אחד אפשר לנסוע בדרכים חלופיות, כאן כל העיר נחנקתהעבודות מעצבנות, זה נכון.
אבל זה לא אומר ששיש ברירה אחרת..
ותכל'ס -
עוד שלוש שנים כשנהנה מהתחבורה - כבר לא נזכור שהבטחנו שלא נצביע וכו',
ובצדק,
כי כשיש עבודות סובלים,
אבל בסוף זה משתלם...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים