דרוש מידע שינויים בתחבורה בירושלים - צומת הרב צבי יהודה - שד' הרצל (גשר המיתרים)

• פותח הנושא GBSA
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מומלץ לתושבי האזור (הר נוף וקרית משה) לעבור דירה לתקופת הקיץ....

בהצלחה..

במיוחד אני מרחם על תושבי רחוב קרית משה ושד' המאירי.

קבצים מצורפים

• הסדרי עבודה ותנועה 1.jpg
    הסדרי עבודה ותנועה 1.jpg
    KB 301.4 · צפיות: 242
  • הסדרי עבודה ותנועה.jpg
    הסדרי עבודה ותנועה.jpg
    KB 302.5 · צפיות: 239
  • הוסף לסימניות
מחפש דירה להשכרה במרכז העיר...
בל"נ בבחירות הקרובות ליאון לא יקבל את הקול שלי ולא מעניין אותי הדילים שיסגרו איתו
קטסטרופה אמיתית (מי שלא גר באזור לא מבין עד כמה @GBSA צודק)

• הוסף לסימניות
יהיה שינוי בקו 304?
לא נראה שינוי מהותי,
סיבוב קטן במקום להמשיך ישר אחרי הגשר ואז שמאלה לכיוון בגין - הכביש כולו יקח שמאלה צומת לפני, ואז הוא יכנס לבגין מהכיוון השני.
לא חשוב - העיקר שלא יהיה שינוי מהותי.

• הוסף לסימניות
את קו 6 הפסדנו

• הוסף לסימניות
לא נראה שינוי מהותי,
סיבוב קטן במקום להמשיך ישר אחרי הגשר ואז שמאלה לכיוון בגין - הכביש כולו יקח שמאלה צומת לפני, ואז הוא יכנס לבגין מהכיוון השני.
לא חשוב - העיקר שלא יהיה שינוי מהותי.
אולי טעיתי,
אני כבר קצת מבולבל
כנראה הוא ישאר אותו דבר

• הוסף לסימניות
אני מנסה לדמיין את השעות העמוסות גם ככה בכנפ"ש איך הם יראו בארבעת החודשים הקרובים, ומאבד את החשק להתקרב לאזור בתקופה הקרובה
אני לא מצליח להבין למה כ"כ נחוץ לסגור הרמטית את כל הכביש, שישאירו לפחות את הנתיבים לכיוון העיר.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא הבנתי
אני רגילה לקחת רכבת עד קריית משה ואז לעלות לתחנה שנקראת הרב צבי יהודה שד הרצל
אז התחנה שם מבוטלת?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי
אני רגילה לקחת רכבת עד קריית משה ואז לעלות לתחנה שנקראת הרב צבי יהודה שד הרצל
אז התחנה שם מבוטלת?
כן
האוטובוסים (74 65) ימשיכו הלאה בשד' הרצל עד רחוב קרית משה ושם יפנו ימינה, וקו 6 מבוטל.

• הוסף לסימניות
בל"נ בבחירות הקרובות ליאון לא יקבל את הקול שלי ולא מעניין אותי הדילים שיסגרו איתו
נו ברצינות, נראה לכם שזה החלטות שמתקבלות מהיום למחר, זה נראה לי החלטות שקבלו לפני הרבה שנים.
מדובר פה על תשתיות שהוזנחו שנים ומתקנים על הדרך, ואם לא יתקנו עכשיו, אז בעוד כמה שנים יהי-ה פה קטסטרופה.
אם יש למישהו הצעות מועילות כאלה ואחרות, הוא מוזמן לפנות ללשכת ראש העיר, אנחנו פנינו בכמה נושאים וקבלנו תשובות רציניות.

• הוסף לסימניות
לא ענייני.
מי שיודע - יודע שהתוכניות האלו כבר שנים מונחות בעירייה, ולא כל דבר שמעצבן- ישר הולכים לראש העיר הנוכחי
אחרי הכל, עדנה כזו כבר שנים לא היתה בירושלים (מבחינת מוסדות הקצאות של מבנים, תרבות וכו')
נכון, מדובר בחוסר נוחות ובאמת מעצבן, אני גם משתמש בתחבורה הציבורית באיזור שם, אבל מדובר בכמה חודשים לטובת כולנו, גם אתה אח"כ תהנה מהרכבת בקוים הנוספים שלה.

• הוסף לסימניות
לא ענייני.
מי שיודע - יודע שהתוכניות האלו כבר שנים מונחות בעירייה, ולא כל דבר שמעצבן- ישר הולכים לראש העיר הנוכחי
אחרי הכל, עדנה כזו כבר שנים לא היתה בירושלים (מבחינת מוסדות הקצאות של מבנים, תרבות וכו')
נכון, מדובר בחוסר נוחות ובאמת מעצבן, אני גם משתמש בתחבורה הציבורית באיזור שם, אבל מדובר בכמה חודשים לטובת כולנו, גם אתה אח"כ תהנה מהרכבת בקוים הנוספים שלה.
התוכניות אכן מונחות ומוכנות שנים... אבל ליאון החליט לעשות את הכל במכה וכך הוא תוקע את העיר
נו ברצינות, נראה לכם שזה החלטות שמתקבלות מהיום למחר, זה נראה לי החלטות שקבלו לפני הרבה שנים.
מדובר פה על תשתיות שהוזנחו שנים ומתקנים על הדרך, ואם לא יתקנו עכשיו, אז בעוד כמה שנים יהי-ה פה קטסטרופה.
אם יש למישהו הצעות מועילות כאלה ואחרות, הוא מוזמן לפנות ללשכת ראש העיר, אנחנו פנינו בכמה נושאים וקבלנו תשובות רציניות.
כנ"ל

• הוסף לסימניות
התוכניות אכן מונחות ומוכנות שנים... אבל ליאון החליט לעשות את הכל במכה וכך הוא תוקע את העיר

כנ"ל
ואם לא היה עושה הכל במכה, נמשיך לחכות עוד 10 שנים עד שתהיה רכבת ועד שיסדרו תשתיות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
העבודות מעצבנות, זה נכון.
אבל זה לא אומר ששיש ברירה אחרת..

ותכל'ס -
עוד שלוש שנים כשנהנה מהתחבורה - כבר לא נזכור שהבטחנו שלא נצביע וכו',
ובצדק,

כי כשיש עבודות סובלים,
אבל בסוף זה משתלם...

• הוסף לסימניות
העבודות מעצבנות, זה נכון.
אבל זה לא אומר ששיש ברירה אחרת..

ותכל'ס -
עוד שלוש שנים כשנהנה מהתחבורה - כבר לא נזכור שהבטחנו שלא נצביע וכו',
ובצדק,

כי כשיש עבודות סובלים,
אבל בסוף זה משתלם...
יכול להיות, אבל דרך כלל כשיש עבודות במקום אחד אפשר לנסוע בדרכים חלופיות, כאן כל העיר נחנקת
כשהרחיבו את כביש 1 הרבה נסעו דרך 443 וכן הלאה, לא שייך לעבוד בכל המקומות בו זמנית

• הוסף לסימניות
באמת סיוט שעובדים בכל כך הרבה מקומות בו זמנית!!
אין בערך רחוב בירושלים שלא מתקנים אותו, מוסיפים לו רמזורים, או מרחיבים אותו
זה מחרפןןןןןן!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה