כללי שינויים בgroup באינדיזיין

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות לשנות רק אוביקט אחד מתוך קבוצה באינזידיין מבלי לפרק את הקבוצה?
יש לי 3 אלמנטים מסויימים המחוברים כקבוצה, ומופיעים בעבודה עשרות פעמים, ועכשיו אני לשנות לאלמנט אחד (מתוך הקבוצה) את הצבע, יש לי אפשרות לעשות זאת מבלי לפרק את הקבוצה?
(בקורל, הייתי לוחצת על הפריט שרציתי לשנות בתוספת ctrl השאלה אם פה יש גם קיצור כזה, או שאני צריכה לפרק, לשנות לחבר שוב...)

• הוסף לסימניות
אין לי סיאס שלוש - - -
אבל למה שלא תחליף קבוצה בקבוצה?

• הוסף לסימניות
חשבתי שלא הסברתי טוב, גם לי אין cs3 ואני עובדת על cs2 ומקווה לפתרון ---
אני עורכת חוברת ללימוד קריאה,
כל האותיות בתנועת הקמץ מופיעות על כרטיס בצבע צהוב, ועכשיו, כשאני הגעתי לתנועה 'פתח' אני צריכה להחליף את הכרטיסים לצבע אחר, האם יש משהו יותר קצר מאשר- להכפיל את כל הקמץ, לפרק כל כרטיס ולשנות לו את הצבע, ואח"כ לחבר שוב לקבוצה???
זה יחסוך לי שעות של עבודה!

• הוסף לסימניות
עם החץ הלבן.

או שפשוט בחלונית הצבעים תשני את הגדרות הצבע שהשתמשת והכל ישתנה אוטומטית.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
לא כ"כ הבנתי את השאלה - - -

אבל אם את מחפשת חפש/החלף של עצמים, אז אין בסיאשתיים

אם את רוצה לבחור רק את הריבוע הצהוב, בלי לפרק את הגרופ אז את יכולה עם החץ הלבן
(אבל זה שוב שעות עבודה)

ואם הרעיון הוא רק לשנות את הצבע של כל הקמצים הצהובים לצבע אחר,
(ז"א לא לשנות לפתח, אלא כמו שזה רק להחליף לצבע אחר)
אז הייתי עושה בוק, ומשכפלת את אותו קובץ, ובקובץ השני, בחלון הswatches
הייתי משנה את הצהוב לצבע הנבחר

יש תשובה שמתאימה?
אם לא תפרטי קצת יותר - - -

• הוסף לסימניות
נהדר! עם החץ הלבן, איך לא חשבתי על זה... תודה רבה
אבל השיטה של לשנות את הצבע לא טובה, כי אני צריכה את הקמצים בכתום, את הפתחים בצהוב וכו'.... אז זה ישנה את הכל... תודה רבה רבה

• הוסף לסימניות
במידה והצבעים של האלמנטים שלך מופיעים בחלונית הswatches - - -

אז כל הקלקה על הצבע בחלונית הנ"ל תפתח לך תיבה שבה את יכולה לשנות את הצבע,
אם תאשרי, הצבע בכל המסמך ישתנה לפי הצבע החדש שבחרת - - -

אבל שימי לב, כל הקמצים עד עכשיו ישתנו לך ג"כ,
לכן הצעתי שתעשי בוק וזה יפתור את הבעיה הנ"ל - - -

• הוסף לסימניות
תודה תודה, הבנתי את הדבר, וזה בדיוק מה שהתחלתי לעשות, אבל אני לא יכולה להתחיל עם בוק כי כל תנועה זה עמוד, וחייב להיות רצף של טקסט בין העמודים,
לכן לאחר ששינתי את כל הא"ב לצבע אחר, עשיתי 'העתק' ורק לאחר ששינתי את הצבע באותיות שנשארו, הדבקתי, וכך הרווחתי את שינוי הצבעים...,
אם הסתבכת לא נורא, אני הסתדרתי, וכשאת תצטרכי להוציא חוברת כזו, אעזור לך בל"נ...:)
בכל אופן שוב תודה רבה רבה והרבה הצלחה

• הוסף לסימניות
ההדבק זה תמיד על אותו מקום? היית יכול לעשות דף אב, והשכבה של הדף אב הזה יהי' מעל הכל, אבל מתחת לשכבת הטקסט (אם עבדת בצורה נכונה והטקסט בשכבה נפרדת, ואם הבנתי בכלל את הבעיה).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bla_bla_bl;64418:
יש תשובה שמתאימה?
אם לא תפרטי קצת יותר - - -

מצטרף לבלה בלה. אמור להיות משהו קל ואין צורך לעבוד שעות, רק תסביר יותר מה בדיוק יש לך. או תעלה לנו קובץ. (פעם חמישית שאני מבקש היום ורק פעם אחד שמעו בקולי...לא נורא, יעבור :))

• הוסף לסימניות
ניראה לי שהיא הסתדרה - - -

אבל אם תצרפי דוגמא של דף, נוכל להבין יותר (בעצם, אולי נוכל להבין יותר)
אם לא בשבילך, אולי בשבילנו, כדי שנחכים להבא - - -

• הוסף לסימניות
כמובן בשבילנו. וחוצמזה הסתדר לו בשיטות ידניות? ועוד על עשרות דפים, וכ"כ מהר להסתדר? לא נראה לי - - -

• הוסף לסימניות
אגב, דאבל קליק על האובייקט (אחד מתוך הגרופ) מביא אותך אל החץ הלבן + בחירת אובייקט זה.
ועוד דאבל (?) קליק על האובייקט יחזיר אותך לחץ הרגיל, וישאיר את הבחירה לאובייקט המובחר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;64453:
אגב, דאבל קליק על האובייקט (אחד מתוך הגרופ) מביא אותך אל החץ הלבן.

למה לי זה לא עובד?
אני מכירה את זה מאילוס, לא באינדי'

הגדרת את זה איפהשהו?

• הוסף לסימניות
תנסה שוב עד שזה יעבוד...
לא הגדרתי את זה.
(אני יודע למה זה לא עובד אצלך, כי לא עשית FILL לאובייקט ואתה מנסה ללחוץ בפנים, והוא רק תופס כשיש לו איפה להגיע. לכן תנסה ללחוץ דאבל על הקו, תראה שאתה כן מגיע, או תמלא אותו עם צבע ותנסה שוב)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bla_bla_bl;64454:
למה לי זה לא עובד?
אני מכירה את זה מאילוס, לא באינדי'

הגדרת את זה איפהשהו?
כמוני כמוך
ונתנו?

• הוסף לסימניות
תקשורת CS3?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה