כללי שינויי בקובץ מוכן

• הוסף לסימניות
יש לי איזשהיא חוברת לעמד,
שרוב העמודים שם הם בעצם חצאי פרסומות מוכנים
אבל בגלל גודל עמוד שונה וכו' או כל מיני שינויי טקסט אני צריכה לפרק אותם ולסדר אחרת
מה הענין בזה מבחינת זכויות?
(זה של גרפיקאיות אחרות)

מה אני אומרת ללקוחה? זה אפשרי / לא אפשרי / היא צריכה לבדוק עם כל גרפיקאית שבנתה ללקוח שהיא מפרסמת עבורו?
אשמח לדעת מה אתם עושים במצב כזה :confused:

• הוסף לסימניות
חייבת את עזרתכם הדחופה :(

• הוסף לסימניות
יש גרפיקאיות שלא מפריע להן
יש כאלה שכן
מבחינת זכויות אסור (אלא אם כן באמת לא מפריע להן, אבל את לא יודעת הרי)

ממה שראיתי בעיתונים -
הם עושים מה שבא להם, ולא ממש מעניין אותם נושא הזכויות
ממה שראיתי אצל לקוחות -
יש הרבה שמעדיפים שהעיתון יבצע להם עדכונים כי כך הם לא צריכים לשלם לגרפיקאית....
גם אותם לא מעניין הזכויות, הם בד"כ לא כ"כ מודעים לזה אפילו אם היה כתוב בהסכם העבודה.

• הוסף לסימניות
תודה על התשובה!

ללקוחות אני בטוחה שלא מפריע,
להיפך כמו שאמרת הם לא צריכים לשלם.
הענין הוא שזה עבודה ללקוחה שמפרסמת כל מיני לקוחות,
והיא מבחינתה טוענת שזה מה שאני צריכה לעשות, ואין שום בעיה ובלה בלה ..
מה אני אמורה לעשות?
לומר לה שתבדוק עם כל הגרפיקאיות האחרות , ולהתעקש על זה?

(טוב, אני לא מערכת עיתון ואני לא רוצה בעיות עם אחרים , יש שם אפילו עבודות של גרפיקאיות מכאן..)

• הוסף לסימניות
תסבירי ללקוח שאם היו לוקחים קובץ שאת עיצבת ומשנים אותו הייתי מאוד כועסת... ואולי אפילו מעבר לזה.

ומוסרית אין לך אפשרות לעשות כזה דבר...

• הוסף לסימניות
כשאת פותחת את הקבצים כדי לשנות גודל, הרבה פעמים הפונטים משתנים, תמונות נעלמות או משתבשות,
פשוט אי אפשר לעבוד ככה... את צריכה לקבל פרסומות בגדלים המתאימים!

אני בתור מעצבת מסכמת עם כל הלקוחות על שינויי גדלים במודעה, לא מסכימה שהעיתונים ישבשו אותה וישאירו את הקרדיט שלי...

• הוסף לסימניות
ברור , זה עבודה מהסרטים..!!
לפעמים יותר קל לבנות מחדש.

מסכימה לגבי ההמשך,
שלחתי לה נראה מה תגיב :confused::confused:

תודה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה