תנסו להגיע להדברות עם הקבלן.או האם לשנות את הריצוף דרך הקבלן למרות מחירון דקל שלוקח הרבה כסף על כל פיפס,
[/
E
מה זה בריחת רובה?בהחלפה אחרי טופס 4 את מאבדת את אחריות הקבלן כליל!
קחי בחשבון, בבניה חדשה זה מאד משמעותי,
לוקחות כמה שנים להגיע למצב של דירה ללא בעיות רטיבות או בריחת רובה וכדו'
כל דבר כזה מסתבר שתצטרכו לסדר לבד, לכם ולשכנים שמתחתיכם...![]()
זה זה,מה זה בריחת רובה?
אני שואלת כי אני רואה חלקים שהם בין המרצפות לפנאלים שלא רואים רובה,
זה זה?
ואם כן,
למה זה קורה ומה ההשפעה של זה?
משמעותי לי מאוד!זה זה,
זו סתם הגדרה שלי, לא משהו מקצועי...
קורה שחלקים מהרובה יוצאים ללא סיבה משמעותית
אם רואים זאת לפני מסירת דירה/ מיד אחריה, אפשר לבקש מהקבלן להשלים
זה חסרון אסטתי וטכני,
כי עלול לגרום גם לרטיבויות כי המים יכולים בקלות לחלחל לרצפה/ לקירות דרך חיבור הפנל לקיר
נראה לי שכבר לא רלוונטימשמעותי לי מאוד!
שלוש שנים ממסירת המפתח, רלוונטי נראה לך?
או שזה משהו שאצטרך לדאוג לו מעצמי?
דירה חדשה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים