כללי שינוי אוטומטי של מחיר באינדיזיין?

• פותח הנושא zevUP
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי קטלוג של 100 עמודים עם מאות מוצרים ולכל מוצר יש מחיר.
עכשיו הלקוח החליט לעלות את המחיר של כל מאות המוצרים ב$10 יותר, האם יש אפשרות לעשות את זה אוטומטי ע"י פקודה כל שהיא, או שאני צריך לעבור מוצר מוצר ולשנות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י zevUP;1021526:
יש לי קטלוג של 100 עמודים עם מאות מוצרים ולכל מוצר יש מחיר.
עכשיו הלקוח החליט לעלות את המחיר של כל מאות המוצרים ב$10 יותר, האם יש אפשרות לעשות את זה אוטומטי ע"י פקודה כל שהיא, או שאני צריך לעבור מוצר מוצר ולשנות?

מסתבר שצריך לזה סקריפט מיוחד.
זה דורש פעולה חשבונית נפרדת על כל מספר לא סתם מספור מחדש.(שלזה יש כמה סקריפטים)

• הוסף לסימניות
אם זה בטבלה
תעתיק את הטבלה לאקסל
תשנה את הנתונים שם בקלות
ותחזיר לאינדי.

• הוסף לסימניות
בעבר עשיתי לוח שנה כולל זמני שבת.
אחרי העימוד התברר שבחלק מהלוח לא עודכן שעון קיץ.
תמורת סכום לא גדול "הרבס" בנה לי סקריפט חכם, שמוסיף/מוריד שעה בהתאם הצורך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י natittt;1021608:
אם זה בטבלה
תעתיק את הטבלה לאקסל
תשנה את הנתונים שם בקלות
ותחזיר לאינדי.

המלל לא נמצא בטבלה אלא כל מחיר בתוך קופסת מלל ליד התמונה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י zevUP;1021734:
המלל לא נמצא בטבלה אלא כל מחיר בתוך קופסת מלל ליד התמונה

מצאתי לך סקריפט שלפי תיאורו עושה בדיוק זאת:
כאן ההורדה:
http://indesignsecrets.com/downloads/number_adjuster_1_2.zip
כאן הסבר:
http://indesignsecrets.com/free-script-to-change-all-numbers-in-a-document-using-math.php
תרגום מכונה:
http://translate.google.co.il/trans...ange-all-numbers-in-a-document-using-math.php

רק תשתמשי בזהירות כי בתגובות בדף המקור נראה שישנם מספרי שלא מצליח לחשב לפיהם.

• הוסף לסימניות
לא מסתפק בצילצול !!! :)

תודה רבה מקרב לב
"אליעזר יש רק 1"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה