כללי שינוי בצבעים במעבר מאילוס' לJPG

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
האם זה נורמאלי שכאשר אני מייצאת קבצים של אילוס' לJPG, והאמתי' גם לPDF, הצבעים משתנים, אבל בצורה ממש משמעותית?? (יותר בעניין של בהירות כהות וחיות) אם כן, איך אתם מתמודדים עם זה? אם לא, מה יכול להיות הגורם לכך?

תודה תודה לכולם

• הוסף לסימניות
זה נשמע תגובה קלאסית לכך שהשתמשת במודל rgb. אם זה אכן כך שני זאת בתפריט file, פקודת color mode.

• הוסף לסימניות
לא, לא, ממש לא, אני משתמשת בCMYK ומגדילה לעשות ומשתמש ב"סווצס" "דיפולט CMYK", ועדיין זה קורה לי.

• הוסף לסימניות
צריך לעשות תצוגת PROOF
התצוגה הרגילה, גם כשעובדים עם פרופיל CMYK היא בצבעי מסך חיים ויפים.
ברגע שעושים PROOF מקבלים צבע קרוב יותר למציאות (וזה גם תלוי במסך כמובן)

להכנס ל-view>proof setup ולבחור שם פרופיל מתאים - בד"כ זה euroscale coated לנייר כרומו.
אח"כ להכנס ל- view>proof colors
ומקבלים תצוגה נכונה של CMYK

• הוסף לסימניות
תודה על התשובה.
אני מנסה לעשות את זה עכשיו אבל ה proof setup אפור, כלומר לא זמין, מה יכולה להיות הסיבה לכך??

שוב, תודה

• הוסף לסימניות
לא יודעת, מצטערת. אף פעם לא נתקלתי בדבר כזה.

אולי GRAPHIC יודעת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה