אילוסטרייטור שינוי בצבעים

• הוסף לסימניות
למה קובץ שאני עובדת עליו נפתח בצורה של צבעים "מתים" צד שמאל
גם בייצוא לPDF זו התוצאה
רק כשעשיתי "קומבינה" - מתוך אקרובאט ייצאתי לPNG הגיעה התוצאה היפה בצד ימין בצבעים "חיים"

איך זה יכול להיות
למה אילוס לא מראה צבעים חיים בפתיחת הקובץ ?

image(7).png

• הוסף לסימניות
למה קובץ שאני עובדת עליו נפתח בצורה של צבעים "מתים" צד שמאל
גם בייצוא לPDF זו התוצאה
רק כשעשיתי "קומבינה" - מתוך אקרובאט ייצאתי לPNG הגיעה התוצאה היפה בצד ימין בצבעים "חיים"

איך זה יכול להיות
למה אילוס לא מראה צבעים חיים בפתיחת הקובץ ?

צפה בקובץ המצורף 1733190
יכול להיות שמסמך הPDF הוא בצבעי CMYK
והPNG הוא כמובן RGB

• הוסף לסימניות
איפה מגדירים להפוך לRGB
אם אפשר הכי ממוקד
תודה רבה

• הוסף לסימניות
בעיה מוכרת באילוסטרייטור כאשר יש כמה שכבות בשקיפויות שונות או בשילובי שכבות שונים.. זו הסיבה שאני מעדיפה לבנות רקע בקובץ פוטושופ ולייבא אותו לתוך אילוסטרייטור כשכבה אחת. יכול להיות שזה לא המקרה שלך אבל לי נראה שזו הסיבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה