שינוי בצבע התפריט בעמוד בו "מבקרים"

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת שבתפריט הצד במצב hover יתחלף לכתום, וזאת עשיתי ופעל בסדר.
מדוע הכנסת קוד של a:visited גורמת לתפריט כולו להיות כתום, לפני ביצוע פעולה כלשהי.
http://booa.co.il/?product_cat=כרטיסי-ביקור

בעיה נוספת: (למי שיש ספארי, יוכל לראות):
עמודי המוצרים נמתחים זוועה בספארי.
הבעיה שאינני יכולה לקבוע גובה לאיזור, כיון שזה עובד על בסיס רספונסיבי.
אין לי מושג מדוע בספארי השטח המיועד למוצרים מתארך פי חמש והתמונות מתעוותות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחל חסיד;1569152:
אני מעוניינת שבתפריט הצד במצב hover יתחלף לכתום, וזאת עשיתי ופעל בסדר.
מדוע הכנסת קוד של a:visited גורמת לתפריט כולו להיות כתום, לפני ביצוע פעולה כלשהי.
http://booa.co.il/?product_cat=כרטיסי-ביקור

בעיה נוספת: (למי שיש ספארי, יוכל לראות):
עמודי המוצרים נמתחים זוועה בספארי.
הבעיה שאינני יכולה לקבוע גובה לאיזור, כיון שזה עובד על בסיס רספונסיבי.
אין לי מושג מדוע בספארי השטח המיועד למוצרים מתארך פי חמש והתמונות מתעוותות.

1. visited זה מצב של קישור לאחר שכבר ביקרת בו. הדפדפן מזהה (לפי ההיסטוריה) אם ביקרת בו ואם כן, הוא נותן לו את הצבע הזה.
זה שאת רואה אותו כתום, זה בגלל שכבר נכנסת אליו פעם. תמחקי היסטוריה ותראי שזה בסדר - עד הלחיצה הבאה...
בקיצור, visited אמור לקבל את הצבע הדיפולטיבי של הקישור.

2.התמונות מקבלות height:100%. תבטלי את זה וזה יסתדר.

• הוסף לסימניות
אז מה עושים אם רוצים שהמשתמש יראה בצבע רק את העמוד בו הוא מבקר כעת, ולא את כל 5 העמודים שכבר דפדף בהם בקטלוג כולו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחל חסיד;1569171:
אז מה עושים אם רוצים שהמשתמש יראה בצבע רק את העמוד בו הוא מבקר כעת, ולא את כל 5 העמודים שכבר דפדף בהם בקטלוג כולו?

זה עושים או בPHP (או כל שפת שרת אחרת) או בJS.
נותנים איזשהו class לעמוד הנוכחי בתפריט עם הצבע הרצוי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1569185:
אם הבנתי אותך אז-
a:active

active זה בעת הלחיצה. היא רוצה שנגיד אם אני עכשיו בעמוד כלשהו בקטגוריית "כרטיסי ביקור" אז שם הקטגוריה בתפריט הימני יהיה בצבע כתום. active לא יעזור כאן.

• הוסף לסימניות
אם אני זוכר נכון, וורדפרס מייצר קלאס מיוחד עבור העמוד הנוכחי, שנקרא .current-menu-item שאפשר לתת לו צבע משלו.

• הוסף לסימניות
אכן כן, כמו שגרפיקנער אמר.
הוספתי ב-css את הקוד הבא:

} nav_menu-10 .current-menu-item a#
;color: #f47940
{

כמובן, יש להכניס את שם הקלאס הספציפי לאתר.

• הוסף לסימניות
אכן כן, כמו שגרפיקנער אמר.
הוספתי ב-css את הקוד הבא:

#nav_menu-10 .current-menu-item a {
color: #f47940;
}

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה