אופיס 365 שינוי ברירת מחדל של 'מיין' לפי' בוינדוס

• הוסף לסימניות
שלום וברכה!

כשאני פותח כל תיקייה בוינדוס, אני יכול לבחור ע"י לחיצה על הלחצן הימני באיזה סדר התקייה תמויין (שם, תאריך, גודל וכו' = 4/5 אפשרויות) ובלחיצה על 'עוד' אני יכול לבחור עוד המון פונקציות.

רציתי לשאול, כיצד אני יכול להגדיר אלו 4 אפשרויות יהיו אלו שיוצגו מייד ב'מיין לפי', כי אני אוהב להשתמש במיון מסויים, וזה קשה כל פעם להיכנס ל'עוד' בשביל זה.

בתודה מראש

• הוסף לסימניות
שלום וברכה!

כשאני פותח כל תיקייה בוינדוס, אני יכול לבחור ע"י לחיצה על הלחצן הימני באיזה סדר התקייה תמויין (שם, תאריך, גודל וכו' = 4/5 אפשרויות) ובלחיצה על 'עוד' אני יכול לבחור עוד המון פונקציות.

רציתי לשאול, כיצד אני יכול להגדיר אלו 4 אפשרויות יהיו אלו שיוצגו מייד ב'מיין לפי', כי אני אוהב להשתמש במיון מסויים, וזה קשה כל פעם להיכנס ל'עוד' בשביל זה.

בתודה מראש
זה לא עונה לגמרי על מה ששאלת, אבל יכול לעזור:
אם אתה מציג עמודה מסויימת בסייר הקבצים, אוטומטית שם העמודה מופיע גם בתפריט 'מיין לפי'
וגם אם תסגור את הסייר ותפתח שוב באותה תיקייה, הוא יזכור שצריך להציג את העמודה שבחרת

• הוסף לסימניות
דבר ראשון תודה על ההתייחסות והמענה

דבר שני, כמו שכתבת, זה לא עוזר לי בתכלס, כי כשיש לי המון קבצים, ורני רוצה למיין אותם באופן קבוע לפי תאריך שינוי, לא יעזור לי רשימה עם תאריכים בשביל להתחיל לחפש מה האחרון שהשתנה.

נשמח אם יש למישהו פיתרון ממוקד

• הוסף לסימניות
דבר ראשון תודה על ההתייחסות והמענה

דבר שני, כמו שכתבת, זה לא עוזר לי בתכלס, כי כשיש לי המון קבצים, ורני רוצה למיין אותם באופן קבוע לפי תאריך שינוי, לא יעזור לי רשימה עם תאריכים בשביל להתחיל לחפש מה האחרון שהשתנה.

נשמח אם יש למישהו פיתרון ממוקד
לחיצה על הכותרת תאריך שינוי - ממיינת - פעם ישר ופעם הפוך
אז זה קצת עוזר לך מה שכתב @רחמיםR

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה