דרוש מידע שינוי גובה מדפים בארון ספרים, איך קוראים לזה?

• הוסף לסימניות
על מנת לשנות את גובה המדפים בארונות ספרים, יש ארונות בהם יש שורות של חורים בהם מכניסים את מחזיקי המדפים, ויש ארונות בהם התקינו רצועת אלומיניום שבה חריצים לתוכה מכניסים את מחזיקי המדפים.

את הסוג השני רואים בתמונה כאן.
ראשית9.jpeg

איך קוראים לזה?

• הוסף לסימניות
בלע"ז 'נושאי מדף'. בעברית צחה: נוווווו הצ'ופצ'יק הזה...
אני לא מדבר על הצ'ופצ'יק, אני מדבר על הפס אלומיניום שבה תוחבים את הצ'ופצ'יקים.

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד למענה אם יש מי שיודע.

• הוסף לסימניות
אני לא זוכר את השם.
אבל קוראים לזה תפיסה בלגית (או בקיצור 'בלגי')
אגב יש עכשיו מחסור בזה.
אז אין לך לשלם על זה כפול 3 מהמחיר הרגיל, ופרוטקציה אצל הנגרים.
(שגם כך הוא גבוה מאוד), עדיף לך לחפש משהו אחר.

• הוסף לסימניות
אני לא זוכר את השם.
אבל קוראים לזה תפיסה בלגית (או בקיצור 'בלגי')
אגב יש עכשיו מחסור בזה.
אז אין לך לשלם על זה כפול 3 מהמחיר הרגיל, ופרוטקציה אצל הנגרים.
(שגם כך הוא גבוה מאוד), עדיף לך לחפש משהו אחר.
תודה על המידע.
אם תוכל לברר בדיוק איך זה נקרא, אודה לך מאוד.

• הוסף לסימניות
על מנת לשנות את גובה המדפים בארונות ספרים, יש ארונות בהם יש שורות של חורים בהם מכניסים את מחזיקי המדפים, ויש ארונות בהם התקינו רצועת אלומיניום שבה חריצים לתוכה מכניסים את מחזיקי המדפים.
חירור מלא?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מצאתי.
מישהו יודע אם ניתן להשיג את זה בארץ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה