כללי שינוי גודל אוביקט באילוסטרייטור

• הוסף לסימניות
איך אפשר לשנות גודל של אובייקט וקטורי, מבלי לאבד את את מראה התוכן בתוכו? מקווה שהייתי מובן...

• הוסף לסימניות
עבור שינוי טקסט ואלמנטים בבת אחת יש ללחוץ על E במקלדת ואז להקטין
כדי שעובי קו לא השתנה וישאר בפורפורציה יש להגדיר ב
TRANSFORM > SCALE> SCALE STROCK & EFFECT

• הוסף לסימניות
עבור שינוי טקסט ואלמנטים בבת אחת יש ללחוץ על E במקלדת ואז להקטין
כדי שעובי קו לא השתנה וישאר בפורפורציה יש להגדיר ב
TRANSFORM > SCALE> SCALE STROCK & EFFECT

תודה רבה על תשובה המהירה והמקצועיות.
בשאלה התכוונתי למשהו אחר. אני אצרף דוג' כדי שאהיה מובן. אני רוצה לשנות את הגובה של האוביקט מבלי לפגוע בגודל העלים שבתוכו:

6112.jpg

ניסיתי ע"י דיירקט סלקשן טול, להרחיב רק את התחתית או העילית, אך ללא הועיל...

• הוסף לסימניות
אפ

• הוסף לסימניות
תודה רבה על תשובה המהירה והמקצועיות.
בשאלה התכוונתי למשהו אחר. אני אצרף דוג' כדי שאהיה מובן. אני רוצה לשנות את הגובה של האוביקט מבלי לפגוע בגודל העלים שבתוכו:

צפה בקובץ המצורף 372504

ניסיתי ע"י דיירקט סלקשן טול, להרחיב רק את התחתית או העילית, אך ללא הועיל...

אין אפשרות לבחור את הרקע האחורי בלבד ואז לצמצם? לא הבנתי..

• הוסף לסימניות
כנראה זה אלמנט שהוא הוריד מאיזשהו סטוק
צריך לפרק את האלמנט הזה לגורמים, ואז לתפוס את הרקע...

• הוסף לסימניות
או פשוט עם החץ הלבן לבחור רק את החלק העליון ולמשוך אותו..

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים.
דא עקא, שאני צריך שהתוכן גם יגדל או יוצר ולא יאבד מהצורה המקורית...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה