כללי שינוי גודל הריווח - אינדיזיין

• הוסף לסימניות
איך אני יכול לעשות איזשהו סגנון, שישנה 'רק' את ה'רווחים' של הטקסט, לקנה מידה אופקי 50%.
אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
אתה מתכוון לALT+חיצים?

• הוסף לסימניות
אני מתכווין לזה:

אבל אני רוצה ליצור סגנון פסקה כזו, שמוגדר בה שכל ריווח יהיה בקנה מידה אנוכי 50%

קבצים מצורפים

• ללא שם-2.png
    KB 367.5 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
או שאשאל את השאלה בצורה הכי פשוטה
איך מקטינים ריווח בין מילים?

(מבלי לעשות חיפוש והחלפה על ריווח)

• הוסף לסימניות
צריך לשנות את ה Justification
אם משנים באיזה סגנון פסקה, אז תוכל לשנות אותו בתוך חלון הסגנון
אם לא, אז לוחצים Ctrl+Shift+Alt
וזה פותח את חלון ה Justification

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DMD;1476251:
צריך לשנות את ה Justification
אם משנים באיזה סגנון פסקה, אז תוכל לשנות אותו בתוך חלון הסגנון
אם לא, אז לוחצים Ctrl+Shift+Alt
וזה פותח את חלון ה Justification

הקיצור לא עובד לי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פינטל;1476252:
הקיצור לא עובד לי
סליחה, שכחתי את העיקר
צריך להוסיף J לקיצור, כך:
Ctrl+Shift+Alt+J

• הוסף לסימניות
תודה תודה!! :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה