כללי שינוי גודל לעיצוב מאושר

• הוסף לסימניות
לקוח שהזמין עיצוב של כמה קאפות אחרי שהכל מאושר פתאום רוצה לשנות גודל -
להוריד מהרוחב 2 ס"מ שזה לעבור ידני ולסדר!

כמה לקחת על דבר כזה בערך?

(אם זה היה 1 2 לא הייתי גובה על זה , אבל 8 קאפות זה בהחלט דבר שמצריך עבודה)

• הוסף לסימניות
אני הייתי מתמחרת לפי שעה

• הוסף לסימניות
אין אפשרות אחרי ההדפסה להוריד ס"מ מכל צד?
בד"כ בקאפה יש שוליים מספיק רחבים
(רק בשביל הכאב ראש הייתי מעדיפה שהדפוס יעשה לו את זה)
בכל אופן תמחור לפי שעה נשמע הוגן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;1539065:
אין אפשרות אחרי ההדפסה להוריד ס"מ מכל צד?
בד"כ בקאפה יש שוליים מספיק רחבים
(רק בשביל הכאב ראש הייתי מעדיפה שהדפוס יעשה לו את זה)
בכל אופן תמחור לפי שעה נשמע הוגן

אני איתך, כל עוד זה לא פוגע בכיתוב שנמצא בשוליים... אפשר גם דרך פוטושופ לעשות אוטומציה... זה יהיה זריז משם...

• הוסף לסימניות
הבעיה היא אכן שצריך להתאים כי יש המון דברים שיחתכו..
מה אם אני לא עובדת לפי שעות כמה אמורים לקחת על זה?
לקח לי בערך חצי שעה

• הוסף לסימניות
אני הייתי לוקח לפי שעה שלך חלקי 2 כפול הקאפות שעשית. ואם התאמצת ממש לחשב כל מילימטר עוד 30%

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה