כללי שינוי גודל עמודים באינדי'

• הוסף לסימניות
עיצבתי ללקוח חוברת, ועכשיו לקראת הגמר הוא החליט לשנות את הגודל.
האם יש אפשרות לשנות את גודל העמודים + כל האובייקטים שבו בפעולה אחת?

אנא, עזרה דחופה.

תודה רבה

• הוסף לסימניות
כן אפשר תתקשר אלי 0548408676

• הוסף לסימניות
אולי מישהו בכל זאת?

• הוסף לסימניות
נראה לי הכי פשוט לסגור כך ולהגדיל את הPDF באקרובט.
זה כמובן אם רוצים להגדיל גם את הטקסט באותו יחס.

• הוסף לסימניות
אבל אני צריכה להגדיל באופן לא פורפורציונאלי, אז לפחות אני רוצה לחסוך חצי עבודה, אגדיל את העמודים עם האובייקטים ואח"כ אתקן את הדרוש תיקון.

• הוסף לסימניות
אם רוצים לשנות רק את גודל התיבות טקסט בלי להתייחס לטקסט שבתוכן (ואז תהיה עוד עבודת עימוד מסוימת להתארגן מחדש) אפשר להגדיל את העמודים והשוליים ולפני כן להגדיר לו שישנה בהתאם את האוביקטים (layout - layout adjustment - enable layout adjustment,)אבל זה יכול לעשות בעיות עם אוביקטים שנוגעים בקצה העמוד או בין העמודים וכו'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י A.Y.K;1139367:
כן אפשר תתקשר אלי 0548408676

גם אותי מעניין איך עושים את זה, נתקלתי בזה לא פעם...
למה שלא תכתוב בפורום? זה משו מסובך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה