כללי שינוי גודל עמוד |אינדיזיין

• הוסף לסימניות
כבר שאלו כמה פעמים, והחיפוש לא מוצא...
איך משנים גודל העמוד באינדיזיין, שישנה גם את התוכן - בהתאמה (בפרופורציה)

וזה דחווווווף!

• הוסף לסימניות
לא חייבים לשנות גודל עמוד.

אפשר להמשיך לעבוד על הגודל שכבר הגדרת,
ובסגירה - בהגדרות ההדפסה לפוסטסקריפט -
להגדיר גודל עמוד אחר, ואחוזי הגדלה / הקטנה של הגרפיקה בהתאמה.

• הוסף לסימניות
באמת לא הייתי בטוחה איך עושים זאת.
לא מצאתי דרך לשנות בהגדרות ל PDF

• הוסף לסימניות
תקשורת. יש סקריפט שעושה קווי עזר לכל האוביקיטים בקובץ.
אחרי שיש אותם, אפשר בלייאוט, Layout adjusment לסמן ווי ב3 העליונים, ואז לשנות את העיצוב בגודל העמוד.
לא תמיד תסתדר עם זה טוב. אבל תנסה.

• הוסף לסימניות
ואיזה סקריפט?
אמנם להפעם זה כבר "דערנאך, עשיתי ידנית, אבל מה שיכל לחסוך לי את העבודה "הנאכסית" הזו, צריך לדעת, בשביל הפעם הבאה...
טפטפת, הרעיול שלך טוב רק למקרים שהגודל משתנה באותה פרופורציה. פה זה לא, רק רציתי שהכל יקטן בפרופרוציה, ואז ישאר לי רק לעשות שינוים קטנים...

• הוסף לסימניות
נראה לי שהרעיון שלי עדיין טוב - - -

תעשי את השינויים הקטנים על הגודל המקורי, ואח"כ תסגרי בהקטנה.

• הוסף לסימניות
טפטפת הרעיון שלך 10.
מה שכתבתי זה גם במקרה שצריכים לשנות והגודל רוחב/אורך לא בפרופרציה הרצוי.

• הוסף לסימניות
ואיך אני אדע מה השינוים שצריכם להיות????
לו יצויר שבהקטנה בהתאמה יוצא פונט קטן מדי. אז השינוים הקטנים כוללים "פינוי" שטח לטובת הטקסט... אבל את זה אני יכול לשער מראש....
וזו רק דוגמא קטנה

• הוסף לסימניות
לפעמים אין מנוס מהידני - גם לו היתה דרך לשנות את הכל אוטומטית בפרופורציה, נותרת בעיית הפונטים הבלתי-קריאים-בעליל בגדלים קטנים מדיי..
לעומת זאת יש כאן שיעור חשוב בהכנה מוקדמת - ויכול להיות שמיותר לציין אבל אני אציין בכל זאת: אם הלקוח משנה את הגודל של העבודה המודפסת לאחר שנעשה עיצוב, כל התיקון הידני המפרך הזה יעלה לו זמן, וזמניזמני כמו שכולנו יודעים.

• הוסף לסימניות
מי דיבר על כסף?
בשבילו זה הכסף הקטן, לשלם פה עוד כמה גרושים, כשהשינוי גודל חוסך לו בהרבה הרבה יותר- בהדפסה

יש לי כבר מה לבקש מאדובי שישדרגו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה