כללי שינוי גוון לא רצוי

• הוסף לסימניות
בעיה שכבר מפריעה לי זמן רב. כאשר אני שומר עבודה שערכתי בפוטושופ בכל פורמט, ופותח אותה בתוכנה אחרת, העבודה מקבלת גוון ירוק יותר בכל האוביטקים שבתמונה. הבעיה היא שגם בדפוס זה יוצא ירוק, ואין לי מושג מדוע זה קורה. הקובץ הראשון שצרפתי מראה את הגוונים שאותם בחרתי, והקובץ השני מראה את הגוונים שיוצאים כשפותחים את הקובץ בתוכנה אחרת, וכן מה שיוצא בדפוס.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 118.7 · צפיות: 14
  • 83769.jpg
    2.9 MB · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
אם הבנתי נכון את השאלה-
יכול להיות שאתה עובד על צבעי rgb ולא על צבעי הדפסה- cmyk.

• הוסף לסימניות
ובפוטושופ?
בפוטושופ יותר נח לעבוד בRGB כך הכל פועל, רק לפני שסוגרים לכל פורמט חשוב להמיר לCMYK .
ברב התוכנות האחרות מלכתחילה בד"כ עובדים בפורמט CMYK ואז אם הקובץ לא בפורמט הנ"ל יש שינויי צבע.

• הוסף לסימניות
אבל רוב הגרפיקאים ששולחים עבודת לדפוס לא עובדים בפוטושופ בצורה כזו ולא קורה להם התופעה הזו

• הוסף לסימניות
לדעתי זה הגדרות פרופיל צבע.
בשמירה מפוטושופ, יש לך הגדרות צבע, נסה לסמן/לא לסמן את התיבה שם.

• הוסף לסימניות
עשיתי שמירה לjpg ולא ראיתי שיש אפשרות של הגדרות צבע. יש לי cs3.

• הוסף לסימניות
בבקשה חברים כבר עניתם על תשובות הרבה יותר מסובכות מזו. אני חייב לשלוח כבר לדפוס את העבודה והבעיה הזו מעכבת אותי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה