כללי שינוי גוון לתמונה חום לבן

• הוסף לסימניות
זכור לי שיש אופציה בפוטושופ של שינוי גוון מצבעי שחור לבן או צבעוני
לתמונה בגווני חום. מישהו יכול להזכיר לי איך?
תודה!

• הוסף לסימניות
בשכבת התאמה של שחור-לבן
למעלה יש אפשרות לקבוע tint - צבע
אפשר גם באפקט כיסוי צבע, בשכבת התאמה של שינוי גוון, ועוד.

• הוסף לסימניות
ישראלה - תודה!

האם יש אפשרות שהשחור יהפוך לחום? כששמים שכבת התאמת משתנים הגוונים האחרים ולא השחור.

• הוסף לסימניות
נסי שיטת שילוב,
החלק הראשון זו הכהיה -אז החלק הכהה - שחור נשאר,
נסי שיטת שילוב אחרת שצובעת את כל המידע.

• הוסף לסימניות
אפשר בפשטות לשים שכבה של צבע חום מלא מעל התמונה, ואותה לעשות בשיטת שילוב של color
ונהיה תמונה חום לבן לתפארת..
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סבבה 5;1482146:
אפשר בפשטות לשים שכבה של צבע חום מלא מעל התמונה, ואותה לעשות בשיטת שילוב של color
ונהיה תמונה חום לבן לתפארת..
בהצלחה
ניסיתי
לא ממש

ידוע לי שיש אופציה פשוטה ממש לשינוי הזה.

• הוסף לסימניות
אני זוכרת שהיה שם כזה בגוונים "ספיה" (באנגלית..) אבל לא מוצאת לך אותה עכשיו
כנראה שינו את זה בגירסאות המתקדמות

• הוסף לסימניות
doutone

בimage-mode

ואם זה לא נותן לך, אז קודם בmode להפוך לgrayscale ואחר כך לdoutone.

• הוסף לסימניות
תודה, הסתדרתי- כדברי ישראלה
שכבת כיסוי ושיטת שילוב 'הרד לייט'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1482182:
אני זוכרת שהיה שם כזה בגוונים "ספיה" (באנגלית..) אבל לא מוצאת לך אותה עכשיו
כנראה שינו את זה בגירסאות המתקדמות
לא שינו שום דבר.
מה שאת מחפשת נמצאת בCtrl+U, פקודת Sepia

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה