כללי שינוי גוונים בפנטון

• הוסף לסימניות
שאני בוחר צבע פנטון לפרוזס
כיצד אני משחק עם הגוונים באילוס?
וגם מה לבחור קאוטד או לא

• הוסף לסימניות
אתה מכתוון לבהירות וכהות? או שינוי צבע?
פורזאץ זה בד"כ צבע פנטון אחיד

• הוסף לסימניות
בהירות וכהות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י A.Y.K;934638:
בהירות וכהות

יש לך רשת בדוגמית,
זה בא עם 100 אם תוריד יהיה בהיר.
כדי להכהות יותר יש לערבב עם שחור.
או לבחור פנטון כהה יותר במקום.

• הוסף לסימניות
היכן הרשת

• הוסף לסימניות
כשאתה מכין קובץ להדפסה בצבע בודד ולא משנה אם זה שחור או בכל צבע אחר ממניפת פנטון, תכין את הקובץ בגווני אפור.

ככה יהיה לך הרבה יותר קל לשחק עם מעברי הצבע ורמות הכהות והבהירות.

בכל מקרה שים לב שהכל זה משחק של רשתות צפופות יותר או פחות...

בהצלחה

• הוסף לסימניות
שינוי גווני אפור לצבע CMYK (או פנטון)

הכנתי פורזץ בגווני אפור, ובקשתי בדפוס שיעשו זאת בצבע פלוני שההרכב שלו ב CMYK הוא ערכים אלו ואלו.
אולם הם מבקשים שאשלח להם את זה בצבע האמיתי שבו אני רוצה את זה.

איך אני יכול להפוך את הקובץ לגוון הרצוי?
הקובץ הוכן באינדיזיין והוא שילוב של דברים ויקטורים ותמונות. עדיף לי שלא לפתוח אותו בפוטושופ כי אני מבין שזה יכול לפגום באיכות.

בכל מקרה, מה הדרך לתת לו את הצבע שאני רוצה ב CMYK ?

ובנוסף, האם יש דרך שאמצא פנטון שתואם את ערכי ה CMYK שאני רוצה (ולא ע"י מניפה)?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה