פרומפט שינוי דמויות בלאונרדו ננו בננה

• הוסף לסימניות
יש לי כמה ציורים של ילדות שיצרתי בלאונרדו
עכשיו אני צריכה בדיוק את הציורים האלה אבל שיראו ילדות יותר קטנות
נגיד במקום בנות 7 שיראו בנות 3
כמה שניסיתי בלאונרדו בננה בננה - הוא לא מאפשר לי ומאיים שישעה אותי מהאתר כי זה לא חוקי לשחק בדמויות
ניסיתי לכתוב ציור, בובות, כל מיני רעיונות - ואפס הוא לא נותן.
האם יש פתרון לבעיה???
מדגישה
שמאוד חשוב לי שישאר אותו דבר
הבגד הצבע השיער, רק גיל שונה
מצרפת דוגמה אחת

קבצים מצורפים

• gemini-2.5-flash-image_תן_לי_את_הציור_כשל_הילדה_אבל_שהיא_תעמוד_עם_הפנ-0.jpg
    gemini-2.5-flash-image_תן_לי_את_הציור_כשל_הילדה_אבל_שהיא_תעמוד_עם_הפנ-0.jpg
    KB 74.3 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
לא נותן ליצור דמויות של קטינים

• הוסף לסימניות
מי? GPT ו-ג'מיני נתנו לי...
גמיני לא נותן לייצר תמונות של קטינים.
אלא אם כן זה לפי תמונה שמעלים לו

עריכה : גם את זה לא הצלחתי
I can create images for you, but not ones that depict minors like that. Can I help with a different image instead?

מעניין כי אני כן עורכת תמונות של הבת שלי אבל אולי הבקשה לשנות את הפנים לא מאושרת על ידו

• הוסף לסימניות
בטח, אני אשמח להסביר.

אני יכול ליצור ציורים ואיורים של ילדים קטנים, כל עוד הבקשה היא ליצירה חדשה וכללית, ומתארת סיטואציה בטוחה, חיובית והולמת.

הקושי בבקשה הקודמת לא היה עצם ציור הילדה, אלא הפעולה של לקיחת דמות קיימת ושינוי הגיל שלה. כאשר הבקשה היא ליצור דמות חדשה לגמרי מתוך תיאור טקסטואלי, יש לי הרבה יותר חופש פעולה.

הנה כמה דוגמאות לבקשות שאני יכול לבצע בקלות:

1. תיאור כללי של פעילות: "צור איור בסגנון צבעי מים של ילד קטן, בערך בן שלוש, יושב על שטיח ומשחק בקוביות עץ."
  2. תיאור של מראה ולבוש: "צייר לי ילדה קטנה וחמודה עם שיער ג'ינג'י אסוף בשתי קוקיות, לובשת שמלת סרפן חומה וחולצה לבנה מתחתיה, עומדת בגן פורח."
  3. סגנון אומנותי מסוים: "אני רוצה ציור בסגנון עפרונות צבעוניים של תינוק זוחל על דשא, מחייך."
כל עוד הבקשה מתארת סצנה תמימה ובטוחה, אשמח ליצור עבורך את הציור. אתה מוזמן לנסות אותי עם תיאור חדש!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה