כללי שינוי הגדרות overprint ב psd

• הוסף לסימניות
אני עובדת על מודעה בפוטושופ ובכל פעם שאני סוגרת אותו ל pdf המספרי טלפון נעלמים....
מישהו אמר לי שצריך לשנות את ההגדרות של ה'אוברפרינט' overprint הבעיה היא שאני לא מוצאת איפה משנים את ההגדרות.
מישהו יכול לעזור לי.
אני מצרפת תמונות מלפני הסגירה ואחרי, אשמח לשמוע את דעתכם לעניין.

קבצים מצורפים

• screenshot.12.jpg
    screenshot.12.jpg
    KB 10 · צפיות: 34
  • screenshot.13.jpg
    screenshot.13.jpg
    KB 14.1 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
ב״ה

כמדומני שאין קשר.. את רוצה לשלוח לי את הקובץ ואנסה לעזור?

• הוסף לסימניות
קורה המון ששכבות טקסט נעלמות בזמן השמירה מפוטושופ ל-PDF.
צריך לשמור נכון את הקובץ.

2 דרכים:

1. לשטח את השכבות ע"י Flatten Image שבחלון השכבות, ואז לשמור כ-PDF.

2. בעת השמירה ל-PDF, לסמן ב-וי את Layers ואת Save as copy, כמתואר בתמונה הבאה:

attachment.php

לאחר מכן לבטל את "Preserve photoshop Editing Capabilities" ולשמור:

attachment.php

בהצלחה

קבצים מצורפים

• prog1.jpg
    KB 110.9 · צפיות: 16
  • prog2.jpg
    KB 97.7 · צפיות: 15

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה