שינוי זמן לעדכון אוטומטי של נוד32

• הוסף לסימניות
האנטי וירוס שלי מתעדכן אוטומטי כמה פעמים ביום.
איפה משנים את ההגדרה של זה ?
מספיק לי פעם ביום או יומיים.
תודה.

• הוסף לסימניות
באתי להראות כיון, יש ב6 תחת לשונית כלים, מתזמן...

• הוסף לסימניות
חסום לי.
אפשר להסביר לי כאן איך עושים את זה..?

• הוסף לסימניות
שמירת דף

נכתב ע"י חיוכון;1115318:
חסום לי.
אפשר להסביר לי כאן איך עושים את זה..?

הוספתי לך בקובץ ראר את הדף

קבצים מצורפים

• 1.rar
    KB 326.5 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי שאמר;1115402:
הוספתי לך בקובץ ראר את הדף
איזה קובץ זה ?
חילצתי ואני לא מצליח לפתוח. באיזה תכנה זה נפתח ?

• הוסף לסימניות
לא נפתח בשום צורה.
שם הקובץ 1 בלי שום סיומת, ולא מצליח לי לפתוח אותו בשום דרך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוכון;1116268:
לא נפתח בשום צורה.
שם הקובץ 1 בלי שום סיומת, ולא מצליח לי לפתוח אותו בשום דרך
חלץ את הקובץ, זה קובץ ראר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי שאמר;1116387:
חלץ את הקובץ, זה קובץ ראר.
כן. כמובן. חילצתי.
לאחר החילוץ יש לי קובץ בשם "1" בלי שום סיומת ואני לא מצליח בשום אופן לפתוח אותו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה