שינוי טיימקוד לקבצים בפרמייר

• הוסף לסימניות
ייבאתי מספר הסרטות לפרמייר,
אך הבעיה היא, שהטיימקוד של הקובץ לא מתחיל ב 00:00:00:00 אלא במספר שניות שונה (כנראה לפי ההסרטה)
הדבר מקשה עלי מאד, כי הלקוח הביא לי הוראות מהיכן ועד היכן לחתוך ואני צריכה לחשב חשבונות...
איך אני מאפסת את הטיימקוד של הקבצים לאפס?

תודה!

• הוסף לסימניות
את יכולה להניח על הטיים ליין ולחתוך מחלון הפרוגרם
לפי הבנתי אין אפשרות לאפס טיים קוד זהו מידע שמגיע עם הקליפ עצמו
אני יופתע לשמוע אחרת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איילת 100;1730222:
את יכולה להניח על הטיים ליין ולחתוך מחלון הפרוגרם
לפי הבנתי אין אפשרות לאפס טיים קוד זהו מידע שמגיע עם הקליפ עצמו
אני יופתע לשמוע אחרת

תודה לך, אכן חשבתי על הרעיון וניסיתי לערוך כך אך זה עדיין לא מספק אותי.

נראה לי שיש אפשרות ואף זכור לי שאולי נתקלתי בה בעבר, הרי אפשר גם לשנות מאפיינים שמגיעים עם הקליפ אז אולי גם את הטיימוקוד?

אשמח לעזרתכם!!!

• הוסף לסימניות
מצאתי ב"ה
צריך לשנות את ההגדרות של התוכנה
Edit - Preferences- Media - Timecode -
להחליף ל- Start at 00:00:00:00
OK

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה