אופיס 365 שינוי כיוון טקסט בקובץ PDF

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרה דחופה
אני רוצה לכתוב בקובץ PDF [זה קובץ כתוב שיש שם שורות שניתן למלא ולכתוב שם] ואני כותב בעברית אבל זה משמאל לימין אם מישהו יודע כיצד ניתן לשנות זאת אשמח לעזרה [במקש הימיני בעכבר הוא לא נותן לי אפשרות כזאת] תודה רבה

• הוסף לסימניות
איפה אתם מנסים לכתוב? יש תוכנות יעודיות זלה וכן אתרים לזה שיכולים לעשות את הפעולה הזו

• הוסף לסימניות
התכוונתי לשאול באיזו תוכנה אתם מנסים לכתוב?
כן הבנתי והתכוונתי לענות שזה לא בתוך תוכנה מסויימת פשוט שלחו לי דף קובץ PDF במייל ושם יש שורות שניתן למלא ולכתוב בהם אני לא יודע בדיוק איך זה עובד [אני כנראה ממש בור ועם הארץ בנושאים הנ"ל]

• הוסף לסימניות
כן הבנתי והתכוונתי לענות שזה לא בתוך תוכנה מסויימת פשוט שלחו לי דף קובץ PDF במייל ושם יש שורות שניתן למלא ולכתוב בהם אני לא יודע בדיוק איך זה עובד [אני כנראה ממש בור ועם הארץ בנושאים הנ"ל]
במחשב אחר נסיתי וכשלוחצים בעכבר במקש הימני אז יש אפשרות של "הפוך כיוון טקסט" או משהו כזה אבל משום מה במחשב אצלי אין את זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה