שינוי כתובות IP פנימיים

• הוסף לסימניות
עד עכשיו היה לי ראוטר של בזק, וכתובות הIP הפנימיים היה בין המספרים 10.0.0.1 וכו' כשהראוטר היה 10.0.0.138

קניתי ראוטר כזה ראוטר + מודם Kasda KW52285 nMax VDSL2 300Mbps

והוא נותן לי רשימת IP אחרים.192.168.1.1/

האם שייך לשנות את זה חזרה למספרים שהיו לי?

ואיך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י g2035;2269635:
עד עכשיו היה לי ראוטר של בזק, וכתובות הIP הפנימיים היה בין המספרים 10.0.0.1 וכו' כשהראוטר היה 10.0.0.138

קניתי ראוטר כזה ראוטר + מודם Kasda KW52285 nMax VDSL2 300Mbps

והוא נותן לי רשימת IP אחרים.192.168.1.1/

האם שייך לשנות את זה חזרה למספרים שהיו לי?

ואיך?
להכנס לרואטר ולהגיר לו כתובת שונה וdhcp שונה

• הוסף לסימניות
זה משהו פשוט או שצריך מומחיות לעשות את זה?

האם החברה שנותנת שירות לראוטר 'פיקוק' אמורה לתת לי שירות איך לעשות את זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י g2035;2269731:
זה משהו פשוט או שצריך מומחיות לעשות את זה?

האם החברה שנותנת שירות לראוטר 'פיקוק' אמורה לתת לי שירות איך לעשות את זה?

מדובר במשהו די פשוט אם בסך הכל לשנות כתובת בשני מקומות אבל אם טועים זה לא נעים. התמיכה של הראוטר צריכה לתת את השרות הזה .

• הוסף לסימניות
אם יש טכנאי רשתות שיכול לעזור לי בזה, אני מוכן לשלם.

בחברת פיקוק אני מחכה שעות ולא מגיע לטכנאי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה