עזרה שינוי כתובת לקראת הבחירות

• הוסף לסימניות
אני מנסה להעביר את הכתובת של בעלי לכתובת החדשה אחרי החתונה (הקודמת מחוץ לעיר) על מנת שיוכל להצביע באזורינו בבחירות הקרובות.
דרך האתר ניתן רק אם יש לפחות 2 מזהים - ת.ז. + דרכון או כרטיס אשראי, אין לו...
ובדרך אחרת - רק במשרד הפנים שכעת סגור בעקבות הסגר, ואני חוששת שייפתח רק לאחר התאריך האחרון לשינוי כתובת :(
מישהו יודע מניסיון מה אפשר לעשות?
(לשקר בקלפי נכה פחות מתאים לו...)

• הוסף לסימניות
אני מנסה להעביר את הכתובת של בעלי לכתובת החדשה אחרי החתונה (הקודמת מחוץ לעיר) על מנת שיוכל להצביע באזורינו בבחירות הקרובות.
דרך האתר ניתן רק אם יש לפחות 2 מזהים - ת.ז. + דרכון או כרטיס אשראי, אין לו...
ובדרך אחרת - רק במשרד הפנים שכעת סגור בעקבות הסגר, ואני חוששת שייפתח רק לאחר התאריך האחרון לשינוי כתובת :(
מישהו יודע מניסיון מה אפשר לעשות?
(לשקר בקלפי נכה פחות מתאים לו...)
באתר ההזדהות הממשלתית יש אפשרות להכנס גם עם תעודת זהות ביומטרית
צריך בשביל זה קורא כרטיסים כמו של רב קו, תעודת זהות ביומטרית ואת הקוד של התעודה שהגיע במעטפה יחד עם התעודה (אם שמרתם)

• הוסף לסימניות
באתר ההזדהות הממשלתית יש אפשרות להכנס גם עם תעודת זהות ביומטרית
צריך בשביל זה קורא כרטיסים כמו של רב קו, תעודת זהות ביומטרית ואת הקוד של התעודה שהגיע במעטפה יחד עם התעודה (אם שמרתם)
אין לו גם תעודה ביומטרית..... אוף :( (ברישום נישואין לא מחליפים תעודה לבעל, רק ספח)

• הוסף לסימניות
יכול להיות שיהיה יותר מהיר להנפיק כרטיס אשראי על שמו מאשר לחכות שמשרד הפנים יפתח...
תאמין לי שחשבתי גם על זה. אבל אפילו החשבון בנק עדיין לא על שמו... ממש מרגישה בימי יונות הדואר :D
מנסים בכל המישורים, אבל נשמע לי מוזר שמשרדי רשות האוכלוסין ייפתחו רק לאחר התאריך האחרון להחלפת כתובת, ואף אחד לא שם לב חוץ מאיתנו :confused:

• הוסף לסימניות
אפשר גם בדואר לשלוח
לצרף את הקובץ הזה מלא
לכתובת מרכז שירות ומידע ארצי, אגריפס 42, ירושלים (מומלץ לשלוח בדואר רשום לצורך מעקב)
(כדאי לבדוק קודם שהם כן מקבלים דואר)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה