בס"ד
ולא יודעת אם זה לא יותר מדי חוצפה מצדי, אבל בכל אופן אני רוכבת על הגל ומקווה שתסלחי לי כי כאשר את מעצבת את המודעה את בוודאי רוצה שזה ישדר אמינות ויצליח למכור את מה שאת מעצבת... אבל, מצד שני, לפעמים אנחנו מעצבים גם דברים ונושאים שאנו לא בהכרח מאמינים בזה, אך מה לא עושים בשביל עוד הכנסה...

(כל עוד זה כמובן לא סותר הלכה, אתיקה, מוסריות והשקפה עקרונית, כמובן...)
ומעל במה זו אני פונה לכל משתתפי הפורום:
האם יש מישהו שמנסיון אישי בלבד!!!!!!! ראה תוצאות מוכחות, בשטח לאחר שימוש ב"קלוריד"?
אני בהחלט שואלת את זה בתום לב ומתוך מקום שבהחלט שוקל את לרכוש את זה (שוקל ושוקל ושוקל, ובינתיים עולה במשקל...

) אבל, אתם יודעים איך שזה, מרוב שהשוק מוצף בפתרונות להשמנה, ובדיאטות למיניהם, אנחנו כבר לגמרי מבולבלים ולא יודעים על מה ללכת (חוצמז'ה שהליכה זה גם יכול להיות פתרון...

).
בכל אופן, משך אוי הנושא שזה מוריד קלוריות בלי צורך לשנות הרגלי אכילה, שבעוונותי הרבים אינני מסוגלת בינתיים ומרגישה שיש לי כוחות ל"עבודת המידות"(תרתי משמע...)
ולכן, אני מקווה לקבל תשובות כנות ושוב, בלי סיפורים ואגדות באויר אלא רק מכלי ראשון, אחרת גם אני אוכל לענות על כך...
תודה למי שמגיב, הלוואי שתהיו שליחים טובים לעזור לי! (ואת זה תעשו בין אם תמליצו על המוצר ובין אם לא...! כך שאין לכם מה להסס, קדימה!!!)
ולמעצבת ההודעה, אבקש שתעני בכנות אם זה מפריע לך שאני שואלת את זה באשכול הזה, אם כן, אעביר את זה לאשכול חדש, נפרד. כי האמת התכוונתי כבר לשאול את השאלה הזו במסגרת הפורום ולהיעזר כמו בכל נושא אחר שמתבקשים לחוות עליו דעה פה, מעל גבי האתר.
ולענין המודעה, ראיתי את שתיהם, ומה שמשך אותי יותר, וכמעט שכנע אותי סופית היתה דווקא המודעה השניה!! לא יודעת לתת הסברים בדיוק, אבל בעיתון זה הרבה יותר דיבר אלי והרשים אותי מאשר הראשון.
בהצלחה, ושתשמיני רק ממחמאות...!!