כללי שינוי מודעה

• הוסף לסימניות
שלום,
התבקשתי לקחת את המודעה הראשונה ולשנות אותה ("מעוצבת, יוקרתית..") ועדיין לשמור על הקו המכירתי (בזארי לדעתי..).
לאחר כמה ניסיונות זו התוצאה הכי מוצלחת שהצלחתי להפיק.
אשמח לכל ביקורת ורעיון! (במיוחד אם ישנה אפשרות לתת קצת אויר במקום הצפיפות!)

הצריבה והעיבוד של התמונה והקופסא עוד ישתנו...

קבצים מצורפים

• קלוריד_02.jpg
    KB 182.4 · צפיות: 16
  • קלוריד_01.jpg
    KB 230.6 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
טוב ששינית את הטיפוגרפיה.
מודעה נחמדה וברורה. אך לא משדרת יוקרה. (ולדעתי גם לא צריכה לשדר...)
המטר לא מסתדר טוב על הבקבוק.
הייתי גם מורידה את העיגול האדום של רשיון משרד הבריאות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכבית;598083:
התבקשתי לקחת את המודעה הראשונה ולשנות אותה
???
בכל אופן נראה לי שהפונט מידי קופצני למשהו שמדבר לבריאות, שאמור להיות יציב ובטוח.

• הוסף לסימניות
סליחה שאני פוסלת.
המודעה שלהם (הסגול בהיר עם העיגול האדום של משרד הבריאות) טובה יותר מבחינה פרסומית.
הרעיו שלך של המזלג רעיון מתוק!
הפינות העגולות לא מוסיפות כלום.
הפונט: סופרים קלוריות.... המרובע הזה הוא מידי זול ולא מתאים (לדעתי.)
חוצמיזה מלמעלה חביב יש על מה לעבוד.
בהצלחה כוכבי.

• הוסף לסימניות
אני מעיזה לשאול...

בס"ד

ולא יודעת אם זה לא יותר מדי חוצפה מצדי, אבל בכל אופן אני רוכבת על הגל ומקווה שתסלחי לי כי כאשר את מעצבת את המודעה את בוודאי רוצה שזה ישדר אמינות ויצליח למכור את מה שאת מעצבת... אבל, מצד שני, לפעמים אנחנו מעצבים גם דברים ונושאים שאנו לא בהכרח מאמינים בזה, אך מה לא עושים בשביל עוד הכנסה...;) (כל עוד זה כמובן לא סותר הלכה, אתיקה, מוסריות והשקפה עקרונית, כמובן...)
ומעל במה זו אני פונה לכל משתתפי הפורום:
האם יש מישהו שמנסיון אישי בלבד!!!!!!! ראה תוצאות מוכחות, בשטח לאחר שימוש ב"קלוריד"?
אני בהחלט שואלת את זה בתום לב ומתוך מקום שבהחלט שוקל את לרכוש את זה (שוקל ושוקל ושוקל, ובינתיים עולה במשקל...:rolleyes:) אבל, אתם יודעים איך שזה, מרוב שהשוק מוצף בפתרונות להשמנה, ובדיאטות למיניהם, אנחנו כבר לגמרי מבולבלים ולא יודעים על מה ללכת (חוצמז'ה שהליכה זה גם יכול להיות פתרון...;)).
בכל אופן, משך אוי הנושא שזה מוריד קלוריות בלי צורך לשנות הרגלי אכילה, שבעוונותי הרבים אינני מסוגלת בינתיים ומרגישה שיש לי כוחות ל"עבודת המידות"(תרתי משמע...)
ולכן, אני מקווה לקבל תשובות כנות ושוב, בלי סיפורים ואגדות באויר אלא רק מכלי ראשון, אחרת גם אני אוכל לענות על כך...
תודה למי שמגיב, הלוואי שתהיו שליחים טובים לעזור לי! (ואת זה תעשו בין אם תמליצו על המוצר ובין אם לא...! כך שאין לכם מה להסס, קדימה!!!)

ולמעצבת ההודעה, אבקש שתעני בכנות אם זה מפריע לך שאני שואלת את זה באשכול הזה, אם כן, אעביר את זה לאשכול חדש, נפרד. כי האמת התכוונתי כבר לשאול את השאלה הזו במסגרת הפורום ולהיעזר כמו בכל נושא אחר שמתבקשים לחוות עליו דעה פה, מעל גבי האתר.

ולענין המודעה, ראיתי את שתיהם, ומה שמשך אותי יותר, וכמעט שכנע אותי סופית היתה דווקא המודעה השניה!! לא יודעת לתת הסברים בדיוק, אבל בעיתון זה הרבה יותר דיבר אלי והרשים אותי מאשר הראשון.
בהצלחה, ושתשמיני רק ממחמאות...!!

• הוסף לסימניות
אין לי כל בעיה! רק שיתכן ובפורום אחר (איש את רעהו) תפיקי תועלת רבה יותר מניקים שלכאן לא נכנסים...

אני מעלה שוב בשינוי של פונט וקצת צבע - יותר טוב?
אשמח אם תוכלו לציין מדוע דווקא המודעה הראשונה תפסה את עינכם, האם בגלל הצבעים? הקופצניות?

איך לדעתכם ניתן ליצור מודעה בעלת אפקט דומה אך מסודרת ואחידה יותר?

תודה רבה!

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 187 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
את כתבת על שינוי במודעה הראשונה:)
עכשיו זה יותר טוב אבל מידי זורם, לדעתי חסר שבירת צבע.

• הוסף לסימניות
מה דעתך לתת יותר "אויר", שטח לבן לנשימה?
חשבתי אולי לחלק את המודעה בצורה אנכית, כאשר החלק הימני תופס 3\2 מהעמוד והחלק השמאלי 3\1.
החלק הימני כולו יהיה לבן
ועליו יהיה הכיתוב "אצלינו לא סופרים...." וכן המוצר העיקרי בגדול, ופרטי החברה והלוגו.
בצד שמאל תוכלי לרכז את 6 המוצרים הנוספים בקוביות לבנות על רקע סגול.

סתם רעיון שעלה לי. תוכלי לנסות ולראות שזה יוצא יותר מסודר מאשר לתחום כל דבר בתוך מסגרת.

הצלחות!

• הוסף לסימניות
קצת התבלבלתי מה שלך אבל אם הראשונה שלך קודם כל בנוי מאוד יפה!
וכל הכבוד זה המון מלל...:confused:!
אבל-
הכותרת שתהיה שורה אחת או לכל היותר שני שורות אבל עדיף שורה..
והפונט קופצני מידי וחייב שינוי לפונט מרובע יותר ואולי איתו לשחק...
לא יפה שאני ככה מבקרת
אבל ניסיתי להמחיש לך את הרעיון בסקיצה הבאה
(שלדעתי הרקע מאחורי המזלג לבן ומתחת את הכותרת וכ'ו...)
בהצלחה!!

קבצים מצורפים

• שינוי מודעה רק אם את רוצה וזה לטעמך...jpg
    KB 21.7 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
עוד משהו קטן, כתובת דוא"ל בוואלה לא כ"כ משדרת אמינות. ניחא ג'ימייל, אבל לא וואלה. לתשומת הלב השואל לעיל.

• הוסף לסימניות
המודעה השנייה (מבין השתיים הראשונות שהצגת, לא זאתי עם המזלג!!) היא זו שמשכה את עיני ודיברה אלי יותר. נראה לי שדווקא בגלל הקו הישר יותר שמשדר משהו מכובד ורשמי, לא משהו חובבני ונסיוני.. אהבתי גם יותר את הקוביות שבמודעה זו, הצללים הצבעוניים, החיות והגודל שלהם נתנו לי יותר קיטלוג והתרשמות מההבדלים והמבחר שבין הפורמולות.
וכמו כן, דווקא האישור ממשרד הבריאות נראה בעיני חיוני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3012;598229:
בס"ד

ולא יודעת אם זה לא יותר מדי חוצפה מצדי, אבל בכל אופן אני רוכבת על הגל ומקווה שתסלחי לי כי כאשר את מעצבת את המודעה את בוודאי רוצה שזה ישדר אמינות ויצליח למכור את מה שאת מעצבת... אבל, מצד שני, לפעמים אנחנו מעצבים גם דברים ונושאים שאנו לא בהכרח מאמינים בזה, אך מה לא עושים בשביל עוד הכנסה...;) (כל עוד זה כמובן לא סותר הלכה, אתיקה, מוסריות והשקפה עקרונית, כמובן...)
ומעל במה זו אני פונה לכל משתתפי הפורום:
האם יש מישהו שמנסיון אישי בלבד!!!!!!! ראה תוצאות מוכחות, בשטח לאחר שימוש ב"קלוריד"?
אני בהחלט שואלת את זה בתום לב ומתוך מקום שבהחלט שוקל את לרכוש את זה (שוקל ושוקל ושוקל, ובינתיים עולה במשקל...:rolleyes:) אבל, אתם יודעים איך שזה, מרוב שהשוק מוצף בפתרונות להשמנה, ובדיאטות למיניהם, אנחנו כבר לגמרי מבולבלים ולא יודעים על מה ללכת (חוצמז'ה שהליכה זה גם יכול להיות פתרון...;)).
בכל אופן, משך אוי הנושא שזה מוריד קלוריות בלי צורך לשנות הרגלי אכילה, שבעוונותי הרבים אינני מסוגלת בינתיים ומרגישה שיש לי כוחות ל"עבודת המידות"(תרתי משמע...)
ולכן, אני מקווה לקבל תשובות כנות ושוב, בלי סיפורים ואגדות באויר אלא רק מכלי ראשון, אחרת גם אני אוכל לענות על כך...
תודה למי שמגיב, הלוואי שתהיו שליחים טובים לעזור לי! (ואת זה תעשו בין אם תמליצו על המוצר ובין אם לא...! כך שאין לכם מה להסס, קדימה!!!)

ולמעצבת ההודעה, אבקש שתעני בכנות אם זה מפריע לך שאני שואלת את זה באשכול הזה, אם כן, אעביר את זה לאשכול חדש, נפרד. כי האמת התכוונתי כבר לשאול את השאלה הזו במסגרת הפורום ולהיעזר כמו בכל נושא אחר שמתבקשים לחוות עליו דעה פה, מעל גבי האתר.

ולענין המודעה, ראיתי את שתיהם, ומה שמשך אותי יותר, וכמעט שכנע אותי סופית היתה דווקא המודעה השניה!! לא יודעת לתת הסברים בדיוק, אבל בעיתון זה הרבה יותר דיבר אלי והרשים אותי מאשר הראשון.
בהצלחה, ושתשמיני רק ממחמאות...!!

ב'איש את רעהו' נפתחו כמה אשכולות בנושא, וכלם נותרו ריקים כמעט לגמרי...............:confused:
אולי אלא שרזו מזה ממש נעלמו...........או שנהיו דוגמנים ואין להם זמן להסתובב פה ;)

• הוסף לסימניות
או ש...

אף אחד לא העיז לנסות את זה וממילא אין מה לספר מנסיון....
מה את אומרת, שווה להיות השפן???
מישו יודע כמה עולה התענוג הזה??
אולי אפשר להוסיף את זה למודעה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3012;598297:
מה את אומרת, שווה להיות השפן???
מישו יודע כמה עולה התענוג הזה??

לא יודעת אם שווה, אבל אם את מחליטה להיות השפן, אשמח אם תעדכני אותי.
לגבי המחיר, אני חושבת שקופסא עולה כ-600 ש"ח (בערך, אם זכרוני אינו מטעני)

בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים!
לאור הארותיכם הנה שתי דוגמאות נוספות עם שינויים משמעותיים- אשמח לתגובות!

קבצים מצורפים

• קלוריד_04.jpg
    KB 165 · צפיות: 14
  • קלוריד_03.jpg
    KB 170.2 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
השני יצא יותר מוצלח!
אבל- רווח למעלה א"א לנשום....;)
והכותרת לא טוב לי איתה...

• הוסף לסימניות
לזה הכוונה?
לא מזכיר מדי את סלקום? פתאום שמתי לב....

קבצים מצורפים

• 3-1.jpg
    KB 165.6 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
לגבי העיצוב: האפשרות האחרונה יותר טובה, אם כי אהבתי את המודעה שהיתה. ממליצה לשנות את ה"קלוריד" הלבן במרובעים, הוא לא בולט כ"כ.

עדין דרוש סדר במודעה, ההכשר ואישור משרד הבריאות לא נראים שם טוב.

לגבי המוצר שמעתי שהוא באמת עוזר אבל רק לתקופת הצריכה, כשמפסיקים לצרוך אותו עולים שוב...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה