- הוסף לסימניות
שלום לכולם
זהו נושא שנעזרתי בו בעבר, אך אני זקוק שוב לעזרת הציבור המבין:
בקצרה:
אחרי התקנת ווינ', חילקתי את הכונן הראשי (1000GB) לשני מחיצות.
C - מערכת
D - קבצים
את הDesktop רציתי למקם ג''כ על הD. ובכן הלכתי להגדרות המיקום שלו, ובטעות גמורה שיניתי את הנתיב כולו מ C:\Users\Tochnyot\Desktop ל \D.
המצב שנוצר כמובן הוא שמחיצת הD כולה היא שולחן העבודה, וכל תיקיה שתתווסף לשולחן העבודה תופיע ישר בD וכן להיפך.
כאשר התבררה לי הטעות ובאתי לתקן, הוברר לי שהזיכרון שאצטרך כדי לשחזר את נתיב ברירת המחדל (C:\Users\Tochnyot\Desktop) גדול מהזיכרון הפנוי במחיצת C.
וכעת:
חישבתי ומצאתי לשנות את הנתיב לכונן חיצוני שיש בו מקום ברווח, ולאחמ''כ לשנות הנתיב כראוי ל D:\Users\Tochnyot\Desktop.
אך כאן מתקבלת השגיאה הבאה (לאחר שנוצרו תיקיות הנתיב בכונן החיצוני)
האם למישהו יש פתרון\הסבר לשגיאה?
זהו נושא שנעזרתי בו בעבר, אך אני זקוק שוב לעזרת הציבור המבין:
בקצרה:
אחרי התקנת ווינ', חילקתי את הכונן הראשי (1000GB) לשני מחיצות.
C - מערכת
D - קבצים
את הDesktop רציתי למקם ג''כ על הD. ובכן הלכתי להגדרות המיקום שלו, ובטעות גמורה שיניתי את הנתיב כולו מ C:\Users\Tochnyot\Desktop ל \D.
המצב שנוצר כמובן הוא שמחיצת הD כולה היא שולחן העבודה, וכל תיקיה שתתווסף לשולחן העבודה תופיע ישר בD וכן להיפך.
כאשר התבררה לי הטעות ובאתי לתקן, הוברר לי שהזיכרון שאצטרך כדי לשחזר את נתיב ברירת המחדל (C:\Users\Tochnyot\Desktop) גדול מהזיכרון הפנוי במחיצת C.
וכעת:
חישבתי ומצאתי לשנות את הנתיב לכונן חיצוני שיש בו מקום ברווח, ולאחמ''כ לשנות הנתיב כראוי ל D:\Users\Tochnyot\Desktop.
אך כאן מתקבלת השגיאה הבאה (לאחר שנוצרו תיקיות הנתיב בכונן החיצוני)
האם למישהו יש פתרון\הסבר לשגיאה?
הנושאים החמים