דרוש מידע שינוי מסלולי נסיעות בפורים

• הוסף לסימניות
מ יודע מה מסלולי הנסיעה בפורים מירושלים לב"ב וחזור במוצאי פורים?
אשמח לכל מידע

• הוסף לסימניות
1678050999698.png
עריכה: זה מבני ברק לירושלים.

• הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 1332120עריכה: זה מבני ברק לירושלים.
תודה.
את זה ראיתי כבר. השאלה שלי הפוכה.
אני צריכה להגיע מירושלים לב"ב. השאלה מה קורה עם האוטובוסים. לכאורה אין שינוי במסלול בירושלים, אבל מה קורה בעיר? איפה מורידים? יש שינוי במסלול?
לא מצאתי בשום מקום.

• הוסף לסימניות
תודה.
את זה ראיתי כבר. השאלה שלי הפוכה.
אני צריכה להגיע מירושלים לב"ב. השאלה מה קורה עם האוטובוסים. לכאורה אין שינוי במסלול בירושלים, אבל מה קורה בעיר? איפה מורידים? יש שינוי במסלול?
לא מצאתי בשום מקום.
ערכתי. מחילה.
בכל אופן השארתי שיהיה לתועלת הצריכים לזה.

• הוסף לסימניות
אם זו השאלה אז יש תשובה בתוך המודעה שהעליתי,
כתוב שם בטור השמאלי (בשורה השניה) את מסלול הפיזור בבני ברק.

• הוסף לסימניות
אם זו השאלה אז יש תשובה בתוך המודעה שהעליתי,
כתוב שם בטור השמאלי (בשורה השניה) את מסלול הפיזור בבני ברק.
תודה גדולה.
עכשיו ראיתי.
מקווה שנגיע עד 12.00, ושיהיה יותר מהיר לנסוע בב"ב מאשר ללכת ברגל...

• הוסף לסימניות
תודה גדולה.
עכשיו ראיתי.
מקווה שנגיע עד 12.00, ושיהיה יותר מהיר לנסוע בב"ב מאשר ללכת ברגל...
בטח
זה לא פשוט
אולי כדאי לשקול לקחת קווים שמורידים על ציר כביש 4 ואו ז'בוטינסקי
או פשוט לרדת מיד בפניה לגשר ג. שמואל
וללכת ברגל
תלוי כמובן ביעד

• הוסף לסימניות
בטח
זה לא פשוט
אולי כדאי לשקול לקחת קווים שמורידים על ציר כביש 4 ואו ז'בוטינסקי
או פשוט לרדת מיד בפניה לגשר ג. שמואל
וללכת ברגל
תלוי כמובן ביעד
זה מאד מאד רחוק לנו.
אם יהיה פקוק - נעשה את זה

• הוסף לסימניות
ומה זה פיזור עד רחוב חזו"א?
הקוים נכנסים להשומר - עזרא - עד חזו"א? או מה?
זה נשמע לפחות כמו סיוט

• הוסף לסימניות
זה נשמע לפחות כמו סיוט
כנראה יותר גרוע ממה שחשבת...

עד כמה שזכור לי משנים עברו, האוטובוסים משעה מסויימת מורידים ומעלים רק ליד בית הקברות אי שם בחזו"א...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
זה נשמע לפחות כמו סיוט
לכן ציינתי שנראה את המצב בשטח. מקסימום נרד בעזרא ונחתוך לחזו"א.
עריכה: בעלי אופטימי עם העניין. כבני ברקית לשעבר לא אכפת לי לתת לו לפנטז על תחבורה מתחת לבית. אני יודעת שזה לא הגיוני בפורים. הכל טוב. מוכנה למסע...

• הוסף לסימניות
מה שנקרא "פורים הנשרפים" בהגיה חסידית, כמו פרים הנשרפים מאיזהו מקומן שלפני פסוקי דזמרה

• הוסף לסימניות
עד כמה שזכור לי משנים עברו, האוטובוסים משעה מסויימת מורידים ומעלים רק ליד בית הבקרות אי שם בחזו"א...
השאלה איך הם מגיעים לשם
אם הם יוצאים ואולי גם נכנסים מכיוון גבעתיים אז זה פחות נורא
אבל אם כמו שנראה מהמודעה שהם נכנסים רגיל ומפזרים עד חזו"א
זה נראה שהולכים להיכנס דרך הגשר (סיוט) דרך רחוב כהנמן ורחוב עזרא עד מגדל המים בסוף חזו"א
זה כבר באמת נשמע ממש לא טוב
לכן ציינתי שנראה את המצב בשטח. מקסימום נרד בעזרא ונחתוך לחזו"א.
לרדת בעזרא? ואיך מגיעים עד עזרא בפורים? באוטובוס? במסלול הנ"ל?
אז אולי כבר עדיף ליסוע עם קו שממשיך ישר בכביש 4 ועוצר בגשר גבעת שמואל מול פינת החי מאשר להיתקע לפני הסיבוב לעליה של גשר קוקה קולה לכיון בני ברק וכל המסלול של כהנמן והכל.
כי אם כבר יורדים בעזרא אולי עדיף ללכת עוד קצת ברגל מפינת החי.
הכל תלוי במצב בשטח
עם הרבה תפילות

• הוסף לסימניות
השאלה איך הם מגיעים לשם
אם הם יוצאים ואולי גם נכנסים מכיוון גבעתיים אז זה פחות נורא
אבל אם כמו שנראה מהמודעה שהם נכנסים רגיל ומפזרים עד חזו"א
זה נראה שהולכים להיכנס דרך הגשר (סיוט) דרך רחוב כהנמן ורחוב עזרא עד מגדל המים בסוף חזו"א
זה כבר באמת נשמע ממש לא טוב

לרדת בעזרא? ואיך מגיעים עד עזרא בפורים? באוטובוס? במסלול הנ"ל?
אז אולי כבר עדיף ליסוע עם קו שממשיך ישר בכביש 4 ועוצר בגשר גבעת שמואל מול פינת החי מאשר להיתקע לפני הסיבוב לעליה של גשר קוקה קולה לכיון בני ברק וכל המסלול של כהנמן והכל.
כי אם כבר יורדים בעזרא אולי עדיף ללכת עוד קצת ברגל מפינת החי.
הכל תלוי במצב בשטח
עם הרבה תפילות
אז אפשר לרדת בגבעת שאול.
חבל שאין אוטובוס שנכנס מר"ג

• הוסף לסימניות
אז אפשר לרדת בגבעת שאול.
גבעת שמואל?
הבעיה היא כמו שכתבתי שבדרך כלל הנתיב השמאלי על כביש 4 לכיון העליה לבני ברק בגשר גבעת שמואל עמוס מאוד
ואז נתקעים שם מלא זמן עד שהאוטובוס מגיע לתחנה של מבצע קדש (בעליה לגשר) לוקח מלא זמן.
לכן אם יודעים מראש כדאי ליסוע עם אוטובוס שממשיך כבר מהתחלה על כביש 4 ועוצר תחת הגשר של קוקה קולה או בגשר של רמת אלחנן.

• הוסף לסימניות
גבעת שמואל?
הבעיה היא כמו שכתבתי שבדרך כלל הנתיב השמאלי על כביש 4 לכיון העליה לבני ברק בגשר גבעת שמואל עמוס מאוד
ואז נתקעים שם מלא זמן עד שהאוטובוס מגיע לתחנה של מבצע קדש (בעליה לגשר) לוקח מלא זמן.
יש בזה. ננסה לבדוק מה קורה באפיקים.
כי קו 416 יוצא מיד מירושלים. אין לנו סבלנות לאוטובוס שיסתובב סכל ירושלים, ותחנות אחרונות - אין סיכוי שיהיה מקום

• הוסף לסימניות
אין לנו סבלנות לאוטובוס שיסתובב סכל ירושלים, ותחנות אחרונות - אין סיכוי שיהיה מקום
אז אולי 400
הוא יוצא הכי הכי מהר מירושלים
אוסף בת.מ. וביציאה מהעיר
ונוסע ישר את כביש 4 עד ז'בוטינסקי

• הוסף לסימניות
אז אולי 400
הוא יוצא הכי הכי מהר מירושלים
אוסף בת.מ. וביציאה מהעיר
ונוסע ישר את כביש 4 עד ז'בוטינסקי
אכן, רק שלהכנס לזבל של תחנה מרכזית זה שיקול. שיקול כבד (מצד בעלי)
אגב, הוא לא מופיע בכלל ברשימה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה